KKarp – Pulsar ADS elektromos kapásjelző szettek

114,990 Ft136,990 Ft

Bemutatkozása óta a K-KARP PULSAR kapásjelző termékcsalád egy új, magasabb szintet képvisel a piacon. A minden körülmények közötti megbízhatósága biztosítja, hogy aki megvásárolja, az az utóbbi évek egyik legértékállóbb beruházását hajtja végre. A K-KARP PULSAR ADS a termékcsalád legújabb tagja, mely minden tekintetben továbblépett az elődjénél.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Bemutatkozása óta a K-KARP PULSAR kapásjelző termékcsalád egy új, magasabb szintet képvisel a piacon. A minden körülmények közötti megbízhatósága biztosítja, hogy aki megvásárolja, az az utóbbi évek egyik legértékállóbb beruházását hajtja végre ebooksen nl. A K-KARP PULSAR ADS a termékcsalád legújabb tagja, mely minden tekintetben továbblépett az elődjénél.

 

Tulajdonságai:

-A hangerő, a hangszín és érzékenység állítása forgókapcsolókkal állíthatók.Az eszköz kezelése egy pillanat alatt megszokható download tiktok videos without watermark.

 

-Különböző színek választása fényesség állítással. Hat különböző szín választására van lehetőég egy gomb használatával dymo label software herunterladen.

 

-Húzás – ejtés kapásmódok felismerése. A készülék képes megkülönböztetni a kapási módokat. A vevő egységen ez a kijelölt led és hangjelzés formájában jelenik meg herunterladen.

 

-Az adó egység minden hang és fényjelzése azonnal “megjelenik” a vevő egységen is, így testközelből kiszűrhetők az “álkapások”, melyet a szél, vagy a vízáramlások okozhatnak haus des geldes staffel 3 herunterladen.

 

-A szett tartalmaz egy hatótávolságot megnövelő erősítőt, melynek segítségével az adó és a vevő egység között megnövelhető a távolság spotify herunterladen auf mac.

 

-Az adó és a vevő egység összehangolása még sohasem volt ilyen egyszerű, csak nyomja meg a Syncro gombot és már kész is android app music.

 

-A vevőegység egyszerre 6 adó kapcsolatra képes, köszönhetően annak, hogy a rendszert 6 különböző csatorna kezelésére készítették fel from zdf mediathek.

 

-A rendszer átkapcsolható teljesen a normál, “hangos” üzemmódból “néma” üzemmódba is. Emellett beállítható a “néma + vibra” üzemmód is bildergalerien herunterladen.

 

-Az eszköz kikapcsolt állapotában aktiválható egy lopás elleni figyelmeztetés, illetve alacsony energia forrás jelzés is herunterladen.

 

-Az eszköz integrálható a K-KARP XTR SNAG EARS, botrögzítő füllel (192-25-300) és K-KARP PRO SNAG EARS, botrögzítő füllel (192-25-310)

 

-Az eszközt úgy tervezték, hogy az energiafogyasztása a lehető legkisebb legyen.

 

-Az eszköz állandóan figyeli az energiaellátás szintjét és hanggal és vagy fényjelzéssel jelzi a kritikus szint elérését.

 

-A dupla ledeknek köszönhetően egy halvány fény folyamatosan jelzi az eszköz bekapcsolt állapotát. Az éjszaki fény erőssége a mindenkori látási viszonyoknak megfelelően állítható,és akár kikapcsolható is.

 

-Memória funkció, mely eltárolja a személyes beállításokat és betölti azokat az elemcsere után, illetve az eszköz bekapcsolásakor.

 

-A kapásjelző szett teljesen időjárásálló, megbízhatóan használható a legzordabb körülmények között is.

 

-Gyors üzembe helyezés. A 3/8-os szabványos csavarmenet és a diózár segítségével pillanatok alatt fel és leszerelhető, illetve a kívánt pozícióba állítható.

 

-Elem szükséglet: 9 V

 

A csomag tartalma:

-4 adóegység
-1 vevőegység
-táska

 

További információk

Tipus

3+1 szett, 4+1 szett

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KKarp – Pulsar ADS elektromos kapásjelző szettek” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .