KKarp – Phoenix BSK stalker bojlis horgászbot

25,390 Ft

A tervezők figyelme kiterjedt arra a fontos részletre is , hogy a csónakból történő fárasztást segítendő, a megszokott arányokhoz képest lényegesen rövidebb nyéllel építették a botot. A fantasztikus erőtartalékokkal rendelkező bottest parabola akcióval rendelkezik, melyen Sea Guide SIC gyűrűk gondoskodnak a terhelés optimális elosztásáról és a monofil-, vagy fonott zsinór sima, súrlódásmentes futásáról.

Elfogyott

Cikkszám: 158-71-300 Kategóriák: , ,

Leírás

Az Amnesia botcsalád 11’ (330 cm-es) sikerein felbuzdulva a K-Karp fejlesztői megalkották ezt a rendhagyó méretekkel rendelkező három méteres (!) pontyozó botot Download iphone 8 photos. A több mint egy év tesztjei igazolták, hogy ez a bot nem csak a vízinövényekkel benőtt tavakon, csatornákon teljesít jobban, mint a hosszabb testvérei, hanem olyan helyeken is, ahol a fárasztást a sok akadó miatt csak kis területen, csónakból végezhetjük herunterladen.

 

A tervezők figyelme kiterjedt arra a fontos részletre is , hogy a csónakból történő fárasztást segítendő, a megszokott arányokhoz képest lényegesen rövidebb nyéllel építették a botot google plus herunterladen. A fantasztikus erőtartalékokkal rendelkező bottest parabola akcióval rendelkezik, melyen Sea Guide SIC gyűrűk gondoskodnak a terhelés optimális elosztásáról és a monofil-, vagy fonott zsinór sima, súrlódásmentes futásáról zdf mediathek video herunterladen.

 

 

Méretei miatt különösön ajánlott a gyermekhorgászok figyelmébe is !

 

Hossza: 300cm

Dobósúlya: 3 lb

Szállítási hossza: 160 cm

További információk

Hossz

300cm

Dobósúly

3lb

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KKarp – Phoenix BSK stalker bojlis horgászbot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .