KKarp – Patriot XT elsőfékes távdobó orsó

22,990 Ft

Ha egy pontyhorgásznak egy probléma nélküli orsóra van szüksége, akkor nagyon jó választás a K-KARP PATRIOT XT. Az erős, stabil, ugynakkor könnyű grafit házzal szerelt orsó nagyon megbízhatóan teljesít mindenféle szituációban, legyen szó folyóvízi vagy tavi, illetve parti vagy csónakos horgászatról.

Cikkszám: 037-96-990 Kategóriák: , ,

Leírás

Ha egy pontyhorgásznak egy probléma nélküli orsóra van szüksége, akkor nagyon jó választás a K-KARP PATRIOT XT. Az erős, stabil, ugynakkor könnyű grafit házzal szerelt orsó nagyon megbízhatóan teljesít mindenféle szituációban, legyen szó folyóvízi vagy tavi, illetve parti vagy csónakos horgászatról Download android music for free.

 
Rendelkezik a Safe Cast System -mel, ami blokkolja a rotort az orsó nyitott állapotában, ezzel megakadályozza a váratlan lecsapódást fotos aus der magenta cloud herunterladen. A hajtókar végén lévő nagy “bumszli” nem csak látványos, hanem nagyon hasznos is, mert a segítségével sokkal nagyobb erő adható át az orsó felé word herunterladen uni kassel. A fentiek alapján nyugodtan kijelenthető, hogy a PATRIOT XT méltó utóda a GLADIO LD 12000 orsónak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KKarp – Patriot XT elsőfékes távdobó orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .