KKarp – Fusion Spod etetőrakétás bot

A tesztelés során bámulatba ejtő volt ennek a botnak a hatalmas ereje és ellenállása. Rakétával nagy távolságra képes kimagasló mennyiségű csalit eljuttatni olyan dobási pontossággal, amely más bottal már kockázatos lenne.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A tesztelés során bámulatba ejtő volt ennek a botnak a hatalmas ereje és ellenállása. Rakétával nagy távolságra képes kimagasló mennyiségű csalit eljuttatni olyan dobási pontossággal, amely más bottal már kockázatos lenne apps auf fire tv herunterladen. A nagy teljesítmény lehetővé teszi, hogy a dobásra koncentráljunk, nincs szükség különleges vagy nagy erejű lökésre a kívánt távolság eléréséhez ebooks download for free illegally. A bot nagy ellenállású karbonból készül és 6 darab ultrakönnyű, SIC Light Frame Titanium dupla talpas teljes hő eloszlású gyűrűvel van felszerelve kostenlose filme herunterladen. A két tag illesztése alumínium gyűrűvel van megerősítve. A Fusion Spod egyike azon kevés létező horgászbotoknak, melyek 5,00 librás teljesítményű hajlítási-teszttel rendelkeznek Download windows 10 online.

 

 

keverőgyűrű átmérő.: 38 mm

További információk

Hossz

360cm, 365cm

Dobósúly

4lb, 5lb

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KKarp – Fusion Spod etetőrakétás bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .