KKarp – Enigma STC nyeletőfékes orsó

28,990 Ft

A K-Karp egy nagyon esztétikus, klasszikus nyeletőfékes orsót hozott létre, legmodernebb megoldások és anyagok alkalmazásával. Az Enigma STC a nehezebb feederezés ill. a középtávú bojlizás ideális megoldása. Duralumínium távdobó dob, öt darab db magas minőségű rozsdamentes acél golyóscsapágy és a worm-shaft + SOS system felelős a kiváló zsinórprofilért.

Elfogyott

Cikkszám: 037-78-650 Kategóriák: , , ,

Leírás

A K-Karp egy nagyon esztétikus, klasszikus nyeletőfékes orsót hozott létre, legmodernebb megoldások és anyagok alkalmazásával. Az Enigma STC a nehezebb feederezés ill. a középtávú bojlizás ideális megoldása. Duralumínium távdobó dob, öt darab db magas minőségű rozsdamentes acél golyóscsapágy és a worm-shaft + SOS system felelős a kiváló zsinórprofilért. A zsinórvezető görgő igényes kivitele gyengéden óvja zsinórunkat a nem kívánatos kopástól.

 

Az ergonómiailag kialakított hajtókar, és annak áttétele a legnehezebb súlyok kitekerését segíti elő ill. a fárasztásnál is könnyed csévélést eszközöl. A nyeletőfék precízen állítható, a hajtókar egészen kis elmozdulására is visszavált. A hidegen sajtolt alu dobba a finom fékállítás a K-Karpnál régóta alkalmazott fém-filc kombinációja került, ami a hibátlan fékállítást eredményezi.

 

Kiváló ár – érték arány !

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KKarp – Enigma STC nyeletőfékes orsó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .