Kamasaki Super Match úszós bot

8,490 Ft

Egy új horgászbotszériával kedveskednénk az úszózás szerelmeseinek. A Kamasaki Super Match botcsalád minden úszós horgászattal kapcsolatos elvárást kielégít, amit a használója elvárhatna tőle. Rendkívül kedvező ára ellenére, egy minden kirohanást kidolgozó horgászbottestet foghatunk a kezünkbe, ami spiccakciója révén könnyedén juttatja kellő távolságba a kisméretű úszókat is.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Egy új horgászbotszériával kedveskednénk az úszózás szerelmeseinek. A Kamasaki Super Match otcsalád minden úszós horgászattal kapcsolatos elvárást kielégít, amit a használója elvárhatna tőle. Rendkívül kedvező ára ellenére, egy minden kirohanást kidolgozó horgászbottestet foghatunk a kezünkbe, ami spiccakciója révén könnyedén juttatja kellő távolságba a kisméretű úszókat is. A megfelelően hozzá választott zsinórmérettel tökéletes egységet alkotva a legjobb társunkká válhat az úszós horgászataink során.

 

Cikkszám Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
14041-360 3,60m 3 5-25g 125g 307 g
14041-390 3,90m 3 5-25g 135g 336 g

További információk

Hossz (cm)

360, 390

Dobósúly (g)

5-25

Márkák

Energo Team

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kamasaki Super Match úszós bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .