Horse Baits Squid Fruit oldodó bojli (Polip-gyömölcs)

3,850 Ft

Az új kíméletes szárítási technológiának köszönhetően, a bojligolyók felhasználásra kész állapotban kerülnek a tasakokba! Felbontás után azonnal használhatóak a bojligolyók, hajszálelőkés és dobócsöves módszereknél is. Csak akkor szükséges további szárítása a golyóknak ha úgy gondoljuk hogy az oldódását csökkenteni szeretnénk, ezt megtehetjük szellős hűvös helyen, hálóban vagy rekeszben, így keményebb állagot tudunk létrehozni.

Leírás

2 év tesztelési időszak előzte meg amig elérte végső változatát a SQUID FRUIT bojli. Ezen időn belül a rengeteg kisérletezés és finomhangolás meghozta a hozzá fűzött eredményeket, hiszen több 20kg feletti és két 30kg feletti pontyot is sikerült a horgászoknak kifogniuk!

Több pecás egyéni és összsúly rekordot tudott dönteni.

Elkészítésekor vigyelembe lett véve hogy az ízanyagok között megfelelő legyen az arány, így egy szolid de mégis hatásos egységgé sikerült formálni ezt a bojlit, extra anyagokkal kiegészítve!

Ez a kész bojli legfőképpen a vízoldékony tulajdonságokat hordozza magában!

A bojlikat frissen készítjük, majd minimális száradási idő után jut el a rendelés a vevőhöz.

 

Az új kíméletes szárítási technológiának köszönhetően, a bojligolyók felhasználásra kész állapotban kerülnek a tasakokba! Felbontás után azonnal használhatóak a bojligolyók, hajszálelőkés és dobócsöves módszereknél is. Csak akkor szükséges további szárítása a golyóknak ha úgy gondoljuk hogy az oldódását csökkenteni szeretnénk, ezt megtehetjük szellős hűvös helyen, hálóban vagy rekeszben, így keményebb állagot tudunk létrehozni.

A Squid-Fruit bojli állati és növényi eredetű összetevőkből áll !

A mixet vízben jól oldódó és emészthető összetevők alkotják, melyek attraktív jeleket küldve a halaknak azt táplálékként azonosítják, ezért evésre ösztönző hatással bírnak.

Az alapot tintahal liszt, Dán LT 94 halliszt és többféle válogatott húspor készítmények gazdagítják.

A beltartalmat állati eredetű protein koncentrátumok, hemoglobin, nagy hatékonyságú oldódó hal fehérje kivonat, előemésztett halliszt (Pre-Digested), kiemelt minőségű sörélesztő kivonat, növényi fehérjék, emészthető tejszármazékok, természetes kivonatok, betain, só és a prémium minőségű, magas tisztaságú SQUID EXTRACT (por kivonat) és [Liver Powder] májpor együttes kombinációja, teszi igazán fogóssá ezt a csalit.

A bojli állati fehérje tartalmát kiegészítve a könnyebb emészthetőség miatt, magas szénhidrát tartalmú növényi alapanyagokkal kombináltuk, speciális szója és kukorica készítményekkel kiegészítve.

Megfelelő arányú fehérjetartalom, optimális zsír és szénhidrát tartalom jellemzi.

Az őrölt aprómag (kendermag, köles, lenmag, repce, négermag) tartalma miatt a víz könnyebben beáramlik a golyóba, ezért azonnali majd fokozatos, hosszan tartó hatásfokkal rendelkeznek, így a bojli a teljes vízoszlopban kifejti hatását.

Egyenletes kiáramlást biztosit a mixhez hozzákevert igen hatásos LIVER LIQUID (folyékony máj kivonat), lacaz lolaj, folyékony halprotein, kukoricacsíra likör, melasz, folyékony és por alakú esszenciális aminosavak, étvágyfokozók, stimulánsok számára, melyek segítik a táplálkozási ingerek kiváltását a halakból. Ezek együttes kombinációja ezt a csalétket egy könnyen emészthető és hasznosítható táplálékforrássá alakítja a halak számára.

Friss tojás felhasználásával készül, párolási eljárással !

Az összetevők hatására létrejött magas beltartalmi értéknek köszönhetően a harmónikusan összeállitott alapanyagok intenzív hatása kellően érezhető a kész bojlin, használat közben nem veszi át az iszap szagát!

A kíméletes eljárással előállított, kiváló beltartalommal, emészthetőséggel és hasznosulással rendelkező alapanyagok biztosítják a csali hosszú távú működését, melyek bizonyítottan növelik az bojlik ízletességét, emiatt stimulálják annak felvételét.

Tintahal aroma, természetes erdei gyümölcs kivonat és feketebors esszenciális olaj keverékének hozzáadásával készül!

Illata megegyezik az ízével, halas majd a háttérben édeskés gyümölcsíz és a szolidan érezhető csípős feketebors adja az egyedi ízhatást, keserű mellékízek nélkül!

A Horse Baits csalikínálatból a Squid-Fruit bojlival sokan az egyéni rekordjukat döntötték meg.

Meleg és hideg vízben a SQUID FRUIT bojli etetése rendkívül gyors és egyenletes oldódása miatt, nagyon rövid idő alatt képes kifejteni hatását, ezért az etetett területre könnyen ráállnak a halak. Kapásra ösztönző hatása miatt könnyen horogra csábíthatjuk vele kedvenceinket!

Gyors csali, kiválóan alkalmas rövid pár órás, vagy akár 1-2 napos horgászatokra is. Versenykörülmények között is kiválóan használható.

Egész évben bátran használhatjuk! Tapasztalataink alapján a tavaszi felmelegedő, a nagy nyári meleg és a lehülő őszi vizekben is eredményesen használható!

Minden vízhőmérséklet mellett remekül dolgozik.

A bojlik vitaminokban, ásványi anyagokban is gazdag beltartalom mellett könnyen emészhetőek, ami folyamatos táplálkozást eredményezhet. Így biztositva a halak számára megfelelő táplálékforrást, amit elfogadnak és bátran fogyasztanak.

Magas tápértékkel és azonnali majd fokozatos, hosszan tartó hatásfokkal rendelkeznek, mivel mindig frissen készülnek !

Minden Horse Baits bojlit érdemes fagyasztva tárolni, így őrzi meg legjobban a frissességét ! A túránk során bojliszárító zsákban is tárolhatjuk, hűvös helyen, napfénytől, esőtől, füsttől védve! Vagy kiszáríthatjuk teljesen keményre száraz hűvös helyen, naponta többször átforgatva
Biztonságosan tartósítani egy jól zárható vödörben tudjuk légmentesen, úgy hogy  teljesen lepje el a bojlikat a SÓ!

Nem tartalmaz szinezéket és tartósítószereket !

A visszazárható simitózáras tasak biztosítja a termék frissességét és eltarthatóságát!

Kiszerelés: 1kg

További információk

Márkák

Horse Baits

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Horse Baits Squid Fruit oldodó bojli (Polip-gyömölcs)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .