Haldorádó Quatro Fluo Pop Up 14mm bojli

3,390 Ft

Megkérdőjelezhetetlen, hogy a lebegő vagy kikönnyített „hóember”csalik a legtöbb horgászat során fogósabbaknak bizonyulnak, mint a fenéken fekvők, így egyetlen pontyhorgász táskájából sem hiányozhatnak.

Leírás

Megkérdőjelezhetetlen, hogy a lebegő vagy kikönnyített „hóember”csalik a legtöbb horgászat során fogósabbaknak bizonyulnak, mint a fenéken fekvők, így egyetlen pontyhorgász táskájából sem hiányozhatnak. Azonban azt is látjuk, hogy a legtöbben már képtelenek újabb 4-5 fajta csalit magukkal vinni. A Quatro családdal ezt a kérdést is megoldottuk, ugyanis egyetlen doboz megvásárlásával 4 különböző – Garlic (fokhagyma), Strawberry (eper), Squid (tintahal) és Pineapple (ananász) – ízesítésű, nagyon fogós lebegő csalihoz jutnak a vevőink. Mind a négy változat Fluo színekben készül, és szeparáltan helyezkednek el a dobozokban. 8, 11 és 14 mm-es változatokban kínáljuk, hogy mindenki kiválaszthassa a saját módszeréhez legjobban illő csaliméretet is. Ezek mindegyike főzött, tehát e termékek esetében nem oldódó-lebegő csalikról beszélünk. A legkisebb golyókat akár a feederhorgászok figyelmébe is ajánljuk! Azonban bármilyen hihetetlenül is hangzik, bojlis, nagypontyos horgászversenyeken is gyakran látható, hogy kizárólag ilyen kisméretű csalikkal lehet csak – akár kapitális méretű – halakat fogni! Jellemzők: – Erős lebegőképességű csalik, amelyek önállóan vagy más süllyedő csalikkal kombinálva is rendkívül fogósak! – A golyók mindegyike főzött („Long Life”), minimum 72 órát kibírnak a vízben – A doboztető alatt egy forgatható fedőlap segít a csalik kivételében, amely egyúttal meggátolja azok összekeveredését is – Minden dobozban szeparáltan 4 különböző – Garlic / fokhagyma, Strawberry / eper, Squid / tintahal) és Pineapple / ananász) – ízesítésű csali található – Három különböző változatban – 8, 11, 14 mm – kaphatók. Egy dobozban csak egyfajta méret van! – A 8 mm-es változat sárga tetőt kapott – A 11 mm-es változat kék tetőt kapott – A 14 mm-es változat fekete tetőt kapott – Kiszerelés: 50 gramm

További információk

Márkák

Haldorado

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Haldorádó Quatro Fluo Pop Up 14mm bojli” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .