Energo Team Viking Vario általános horgászbotok

Végletekig terhelhető IM6-os karbonból készült bot melyet kopásálló sic gyűrűsorral láttak el. Fárasztás közben a bottest felkeményedik, így állva helyt a legkeményebb küzdelmek során is.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Végletekig terhelhető IM6-os karbonból készült bot melyet kopásálló sic gyűrűsorral láttak el. Fárasztás közben a bottest felkeményedik, így állva helyt a legkeményebb küzdelmek során is. Mint ahogy a bot neve is mutatja rendkívül sokféle hosszban és dobósúllyal kapható, így mindenki megtalálja a neki és horgászmódszerének leginkább megfelelő horgászbotot.

 

 

Elterjedt botok, melyeknél a bot legalább 2/3-ad része dolgozik. A C akciójú botok keményebbek ugyan a D kategóriájúaknál, mégis kellően lágyak ahhoz, hogy még erőteljes fárasztás mellet is hatékonyan nyeljék el a fellépő erőket és minimálisra csökkentsék a horog kiszakadásának esélyét.
A karbonszálas anyagok megjelenése az élet szinte minden területén így a horgásziparban is futótűzként söpört végig. Az IM6-os karbonból készült botokkal a horgászbotok egy olyan, új generációja jelent meg, mely az üvegszálas botoknál könnyebb súly és kecsesebb vonalvezetés mellett is képes felvenni a versenyt a hasonló kategóriájú üveg kompozit botokkal.
A minőségi botokra jellemző könnyített, kecses, a botnak exkluzív megjelenést kölcsönző, osztott parafa ? duplon nyél. Lényege, hogy a nyéltag alsó részén található szivacsos rész akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít. A nyéltag hossza optimális, a fárasztás és a dobás során is tökéletes fogást biztosít.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
A boton a kerámia betétesnél könnyebb, alumínium-oxid gyűrűsor található. A vékonyabb betétek elegáns megjelenést és a régebbi gyűrűtípusokkal szerelt pálcákhoz képest kissebb súlyt kölcsönöznek a botnak. Kopásállósága és az ütödésekkel szembeni ellenállósága kedvelt alapanyaggá teszi a botépítők körében.

További információk

Méret

210cm, 240cm, 270cm, 300cm

Dobósúly

10-25gramm, 20-40gramm, 40-80gramm, 60-120gramm, 100-200gramm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energo Team Viking Vario általános horgászbotok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .