Gold Star Pluto 3 részes bojlis bot

Egy rendkívül kedvező árú kompozit bojlis bot. Több méretben készül, a pontyhorgászok igényeit szem előtt tartva. Parabolikus akcióval rendelkezik. A külső behatásoknak ellenálló dupla talpas gyűrűkkel szerelték, melyek a gyűrűtalpaknál optimálisan osztják el a bottestre nehezedő terhelést.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Egy rendkívül kedvező árú kompozit bojlis bot dictionary. Több méretben készül, a pontyhorgászok igényeit szem előtt tartva. Parabolikus akcióval rendelkezik. A külső behatásoknak ellenálló dupla talpas gyűrűkkel szerelték, melyek a gyűrűtalpaknál optimálisan osztják el a bottestre nehezedő terhelést age of empire kostenlos downloaden. Tökéletesen megfelel az általános etetőkosaras horgászathoz, de emellett sima ólmos felszereléssel is használható. Lágy anyagának köszönhetően egyenletesen keményedik Games apps. Finomabb 0.22-0.25-ös zsinórokkal is bátran használható.

A C akciós botoknál mind a dobások, mind a fárasztás során a bot legalább 2/3-ad része dolgozik, ezáltal a használat során fellépő erőket hatékonyan osztja szét teleboy aufnahmen herunterladen. A fellépő terhelés egyenletes elnyelésének köszönhetően a halak kirohanásait hatékonyan tompítja, úgymond kipumpálja a halat, így minimalizálja a horog kiszakadásának lehetőségét – tökéletes a nagytestű halak fárasztásához samsung smart switch for free.

Szállítási idő: 1-3 munkanap

A bojlis horgászat egyesek szerint egyet jelent a méregdrága botokkal és felszerelésekkel herunterladen. A kompozit technológiának köszönhetően ez már nem igaz. Ma már bárki vásárolhat elérhető áron lágy karakterű bojlis botokat, melyek tulajdonságai főleg a partról történő fárasztás során aknázhatóak ki, minimalizálva a hal leszakadásának veszélyét herunterladen.

A bojlis botokra jellemző egyszerű, a hatékonyságot szolgáló nyél word 2010 gratis herunterladen. A precízen meghatározott hossz és a gyártás során alkalmazott, biztos, kényelmes fogást garantáló duplon anyag maximálisan kiszolgálja a horgászat során jelentkező igényeket kostenlos programme herunterladen.

A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került video from website chrome. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.

A boton a kerámia betétesnél könnyebb, alumínium-oxid gyűrűsor található. A vékonyabb betétek elegáns megjelenést és a régebbi gyűrűtípusokkal szerelt pálcákhoz képest kissebb súlyt kölcsönöznek a botnak. Kopásállósága és az ütödésekkel szembeni ellenállósága kedvelt alapanyaggá teszi a botépítők körében.

További információk

Hossz (cm)

330, 360, 390

Dobósúly (lbs)

3,5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gold Star Pluto 3 részes bojlis bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .