Garmin STRIKER Plus 5cv halradar

132,990 Ft

A STRIKER Plus 5cv halradar fényes, 5″-os kijelzőt, beépített GPS vevőt, hagyományos CHIRP és CHIRP ClearVü képes pásztázó szonárt is tartalmaz, valamint képes a Quickdraw Contours programjával feltérképezni a bejárt terület mélységvonalait. A beépített GPS vevővel elnavigálhat az eltárolt pontokra, útvonalakon haladhat és megjelenítheti hajója sebességét.

Cikkszám: GG010-01872-01 Kategóriák: , Címke:

Leírás

  • Kompatibilis a Garmin CHIRP hagyományos szonárokkal, valamint a CHIRP ClearVü pásztázó szonárokkal is
  • Beépített Garmin Quickdraw anno downloaden? Contours térképezőszoftver, amivel a bejárt területekről készíthet akár 35 centi pontosságú mélységvonalas térképet
  • A beépített GPS-szel eltárolhatja kedvenc pontjait, útvonalakat készíthet és láthatja a hajója sebességét
  • Fényes, napfénynél is olvasható, 5″-os kijelző intuitív kezelőfelülettel
  • Gumírozott kialakítás
  • Magyar nyelvű menürendszerrel

A STRIKER Plus 5cv halradar fényes, 5″-os kijelzőt, beépített GPS vevőt, hagyományos CHIRP és CHIRP ClearVü képes pásztázó szonárt is tartalmaz, valamint képes a Quickdraw Contours programjával feltérképezni a bejárt terület mélységvonalait herunterladen. A beépített GPS vevővel elnavigálhat az eltárolt pontokra, útvonalakon haladhat és megjelenítheti hajója sebességét.

Garmin Quickdraw Contours

Senki sem ismeri olyan jól azokat a vizeket, ahol hajózik, mint ön youtube music german free. Amikor halad a vizen, a Quickdraw Contours térképi alkalmazás nagyfelbontású hajós térképeket készít a bejárt területről. Nincs szükség speciális tudásra, egyszerűen csak haladni kell, a STRIKER herunterladen? Plus 5cv elvégez mindent a háttérben és akár 35 centi sűrűségű mélységvonalakat rajzol.

CHIRP ClearVü tisztaság

A STRIKER netflix app downloaden op pc? Plus 5cv halradar Garmin CHIRP technológiát használ, mely a Garmin ClearVü?-vel ötvözve közel fényképszerű széles képet biztosít a hajó alatti területről all images of a page. Tisztán látbhatók az építmények, talajszerkezet és a halak. Hagyományos Garmin CHIRP jeladóval használva lenyűgöző célpontelválasztást biztosít, így több halat foghat youtube herunterladen ss.

GPS-es halradar

A beépített, nagyérzékenységű GPS mindenhol megtalálja és megtartja a pozícióját, legyen bárhol is vizen let it go for free. Eltárolhat kedvenc helyeket, így ha valahol különösen jó a kapás, később visszanavigálhat oda. Megjelölheti a kikötőket, sójázóhelyeket és egyéb, fontos pontokat a tavon. A GPS-nek köszönhetően a STRIKER yelo play? Plus 5cv képes megjeleníteni a sebességét, így biztos lehet benne, hogy nem megy túl gyorsan a letapogatáshoz, vagy nem lépi túl a megengedett határt az adott területen amazon rechnung downloaden.

Önnek készült

A STRIKER? Plus 5cv halradarral könnyű a horgászat, hiszen arra lett kitalálva, hogy minden körülmény között jól használható legyen. A fényes, napfénynél is olvasható kijelző pontosan mutatja a hajó alatti területet még szikrázó napsütésben is. A fejlett kezelőfelülettel egyszerűen navigálhat a menüben, így könnyen elérheti bármelyik funkciót.

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 18,8 x 11,6 x 5,4 cm
Kijelző típus: WVGA színes
Súly: 0,5 kg
Átviteli teljesítmény: 500 W (RMS)
Vízállóság: IPX7
GPS vevő típusa: GPS
Felbontás: 800 x 480 képpont
QuickDraw Contours támogatás: Igen
Támogatott frekvenciák: Hagyományos: 50/77/200 kHz, CHIRP (mid és high), ClearVü 260/455/800 kHz
Egyéb adatok: útpontok eltárolása

További információk

Márkák

Garmin

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Garmin STRIKER Plus 5cv halradar” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .