Gardner Zig Link Clear 100m – Zig-rig előkezsinór

2,250 Ft

Az egyedi tulajdonságokkal felruházott Zig Link monofil előkezsinórt a Gardner Tackle kizárólag vízfelszíni illetve vízfelszín közeli horgászatokra fejlesztette ki.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az egyedi tulajdonságokkal felruházott Zig Link monofil előkezsinórt a Gardner Tackle kizárólag vízfelszíni illetve vízfelszín közeli horgászatokra fejlesztette ki. Az egyedülálló GT Nano Resin technológiának köszönhetően az extra erős, rendkívüli rugalmas, és hihetetlen kopásállósággal rendelkező, a vízben szinte láthatatlan monfil anyagú zsinór a különleges gyártási technológiának köszönhetően egyáltalán nem süllyed. Matt bevonata miatt a fény nem tükröződik a felületén, így a vízfelszínen felkínált csali a pontyoknak nem kelt majd gyanút. A Parallex Level Winding technológia biztosítja, hogy a zsinór még évek múltán is megőrizze frissességét. A Zig Link tulajdonságainál fogva jól csomózható, köthető és a fárasztások során mindvégig optimális teljesítményt nyújt. Sima, selymes felületének és alacsony memóriájának köszönhetően a felkínált csalinak természetes mozgást biztosít, amely a vízfelszíni horgászat egyik fő kritériumát képezi. A kivételes ár és érték aránnyal rendelkező Zig Link három méretben, kerül forgalomba, amely szinte minden körülmény között alkalmazható.

Elérhető méretek:

8 lb (3,6 kg) 0,25 mm 100 m,

10 lb (4,5 kg) 0,28 mm 100 m,

12 lb (5,4 kg) 0,30 mm 100 m

További információk

Vastagság

0,25 mm, 0,28 mm, 0,30 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Zig Link Clear 100m – Zig-rig előkezsinór” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .