Gardner Trickster Heavy fonott előkezsinór

2,990 Ft

A Trickster Heavy fonott előkezsinórt a Gardner Tackle kizárólag az óvatos pontyok horgászatára fejlesztette ki. A fantasztikus tulajdonságokkal rendelkező, 100% körszövött (Dyneema) zsinór extra nehéz magja miatt rendkívül gyorsan süllyed, és szinte azonnal felveszi a mederalakulatokat.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Trickster Heavy fonott előkezsinórt a Gardner Tackle kizárólag az óvatos pontyok horgászatára fejlesztette ki. A fantasztikus tulajdonságokkal rendelkező, 100% körszövött (Dyneema) zsinór extra nehéz magja miatt rendkívül gyorsan süllyed, és szinte azonnal felveszi a mederalakulatokat Download martinslieder for free. Színének köszönhetően diszkréten beleolvad a tó környezetébe, így tökéletesen megfelel a különböző helyzetekben.

 

Különleges tulajdonságinál fogva bebizonyította, hogy rendkívül sikeres és népszerű az igényes pontyhorgászok körében download netflix on mac. Használata különösen ajánlott a nagy nyomás alatt lévő vizeken. A különleges gyártási technológiának köszönhetően a Trickster Heavy előkezsinór hihetetlenül erős, rugalmas és sima felülettel rendelkezik what is download upload. Rendkívüli lágyságának köszönhetően a felkínált csalinak egy korlátlan, szabadabb és természetes mozgást biztosít, ezért az óvatos pontyokban sem kelt gyanút blackberry bilder herunterladen. Remek alternatívát kínál a kristálytiszta vizű tavakon, ahol a merev bevonatos zsinórokat a halak már messziről elkerülik.

 

Kiválóan alkalmas kritikusan kiegyensúlyozott csalik felkínálására is download whatsapp at samsung. Rövid előkék kötésére is teljes magabiztossággal használható. Elérhető 20 méteres kiszerelésben, zöld, barna és szürke színekben, illetve 15, 20, 25 és 30 lb-s szakítóértékekben Download final fantasy for pc for free.

 

Méretek:

Camo Brown (barna):

15lb(6,8KG) 20m

20lb(9,1kg) 20m

25lb(11,3kg) 20m

 

Camo Green (zöld):

15lb(6,8kg) 20m

20lb(9,1kg) 20m

25lb(11,3kg) 20m

 

Camo Silt(szürke):

15lb(6,8kg) 20m

20lb(9,1kg) 20m

25lb(11,3kg) 20m

További információk

Méret

15lb (6,8kg), 20lb (9,1kg), 25lb (11,3kg), 30 lb (13,6kg)

Szín

Camo Zöld, Camo Barna, Camo Szürke

Márkák

Gardner

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Trickster Heavy fonott előkezsinór” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .