Gardner Trick Link előkezsinór

1,890 Ft

A Trick Link egy páratlan és egyedi tulajdonságokkal rendelkező horogelőke zsinór, amelyet kizárólag a merev (stiff rig chod rig) előkék kötéséhez fejlesztettek ki.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Trick Link egy páratlan és egyedi tulajdonságokkal rendelkező horogelőke zsinór, amelyet kizárólag a merev (stiff rig chod rig) előkék kötéséhez fejlesztettek ki Download open office org for free. A speciális monofil anyagú, szinte drót merevségű zsinór megfelelő kompromisszumot kínál a fluorocarbonokkal szemben. Előnyös tulajdonsága, hogy rendkívül alacsony memóriájához, alacsony rugalmasság is párosul avis invoices. Diszkrét, áttetsző szürkés-zöld színe tökéletes illeszkedik bármely mederfenékhez, ezáltal az óvatos pontyokban sem nem kelt gyanút. Kimagasló csomótűréssel és szakítóértékkel rendelkezik, amely a gőz során történő alakítás során sem veszít értékéből my route app downloaden. A Gardner Tackle teszthorgászai az előkezsinórhoz kizárólag a Non-Slip Loop Knot, illetve a Figure 8 Loop Knot kötést javasolják. A Trick Link két méretben és gazdaságos kiszerelésben kerül forgalomba songs downloaden van youtube. Fantasztikus ár és érték aránnyal bír. A tesztelések során kiválóan választásnak bizonyult a különböző Combi rigek elkészítése során is page to download books for free.

További információk

Teherbírás

20 lb, 25 lb

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Trick Link előkezsinór” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .