Gardner – TLB Compact elektromos kapásjelzők

A TLB Compact Head elektromos kapásjelző kizárólag a Gardner Tackle fejlesztése. A rendkívüli egyediséggel felruházott TLB kissé merész külső jegyeivel, megbízhatóságával, kiváló minőségével és egyszerűségével az elmúlt évek alatt hihetetlen népszerűségre tett szert a szigetországban.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A TLB Compact Head elektromos kapásjelző kizárólag a Gardner Tackle fejlesztése. A rendkívüli egyediséggel felruházott TLB kissé merész külső jegyeivel, megbízhatóságával, kiváló minőségével és egyszerűségével az elmúlt évek alatt hihetetlen népszerűségre tett szert a szigetországban. Garantáltan és tökéletesen működik még a legzordabb időjárási körülmények között is.

 

A 100%-ban vízálló TLB-hez nem kapható külön távjelző, de az ATT átalakító vevő szettjével ez a probléma megoldható. Külön érdekessége, hogy még mind a mai napig minden egyes darabot kézzel szerelnek össze, és működését egyedileg tesztelik. Rendszeresen vannak vásárolóktól visszajelzések, akik már 10 éve használják minden hiba és probléma nélkül. Az erős és ütésálló, polírozott, könnyű rozsdamentes házzal rendelkező jelző szabadonfutó görgője még a legóvatosabb kapást is érzékeli. Egyszerűségében rejlik, hogy a ki és bekapcsoló gombbon kívül semmilyen más beállító funkció nem található rajta. Minimális költségű, hatékony szervizháttérrel rendelkezik, és még a 10 évvel ezelőtt gyártott jelzőket is megjavítják.

 

A gyártó minden egyes jelzőre 2 év teljes körű garanciát vállal. A garancia csak abban az esetben érvényes, ha a jelző nem sérült, vagy nem látszanak rajta szerelésre utaló nyomok. Nagy teljesítményű hangszóró egysége, az erős fényű led és a csekély áramfelvétele a maga nemében páratlan. Működéshez 1 db 23A 12V-os elem szükséges. Minden elektronikus alkatrésze rendkívül jól zárt, beleértve a kimeneti aljzatot és az elemtartó rekeszt is. Előnyös tulajdonsága, hogy kapás után a led még 10 másodpercig folyamatosan világít. A TLB elektromos jelző hat színben elérhető led-el kerül forgalomba. Eredeti, hamisíthatatlan angol termék!

 

Az ATT x V2 Transmitting System segítségével távjelzősre alakítható!!!

 

Mérete:

Magasság 65cm

Szélesség:46cm

Mélység:36cm

 

Led Színek:

TLB Compact Head Alarm Blue (kék)

TLB Compact Head Alarm Red (piros)

TLB Compact Head Alarm Purple (lila)

TLB Compact Head Alarm Green (zöld)

TLB Compact Head Alarm Yellow (sárga)

TLB Compact Head Alarm White (fehér)

További információk

Tipus

TLB Compact Head Alarm Blue (kék), TLB Compact Head Alarm Red (piros), TLB Compact Head Alarm Purple (lila), TLB Compact Head Alarm Green (zöld), TLB Compact Head Alarm Yellow (sárga), TLB Compact Head Alarm White (fehér)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner – TLB Compact elektromos kapásjelzők” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .