Gardner The Eye – nagyító

1,890 Ft

A The Eye a Gardner Tackle termékei közül egy rendkívül felbecsülhetetlen és fantasztikus értékű eszköz. A speciális kis nagyító segítségével ellenőrzés alatt tarthatjuk a horgokat, kötéseket, előkéket valamint a csomókat.

Cikkszám: EYE Kategóriák: ,

Leírás

A The Eye a Gardner Tackle termékei közül egy rendkívül felbecsülhetetlen és fantasztikus értékű eszköz. A speciális kis nagyító segítségével ellenőrzés alatt tarthatjuk a horgokat, kötéseket, előkéket valamint a csomókat. A praktikus termékkel a sérülések, hibák természetesen azonnal észrevehetővé válnak, amelyek gyakran lehetnek fő okozói egy esetleges halvesztésnek.

Gyorsan és egyszerűen kezelhető csak úgy, mint egy távcső. A tárgyaktól nagyjából 2,5 cm-re távolságról kell tartani ahhoz, hogy az esetleges hibák tisztán és jól kivehetők legyenek. A meglepően hasznos, kisméretű The Eye 15x-ös nagyítással rendelkezik, amely tökéletesen használható a mikroszakállal rendelkező horgok esetében is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner The Eye – nagyító” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .