Gardner Textured Camo Coating Powder – ólomszinterező por

2,850 Ft

A Textured Camo Coating Powder, fantasztikus megoldást kínál arra, hogy a lehető legegyszerűbb módon az ólmokat a tómeder környezetéhez legjobban passzoló bevonattal lássuk el. A segítségével egy rendkívül tartós és erős matt réteg képezhető a tökéletes álcázás jegyében.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A Textured Camo Coating Powder, fantasztikus megoldást kínál arra, hogy a lehető legegyszerűbb módon az ólmokat a tómeder környezetéhez legjobban passzoló bevonattal lássuk el. A segítségével egy rendkívül tartós és erős matt réteg képezhető a tökéletes álcázás jegyében. A hosszabb használat, valamint az erőteljesebb dobások során sem kopik le az ólmok felületéről. A por mivel nem mérgező, ezért a környezetre és a vizek élővilágára nincs káros hatással. 100g-os kiszerelésben és négy féle színben (zöld, barna, homok, iszapszürke) kerül forgalomba, amely minden helyzetben megoldást kínál. A tégely tartalma kb. 90-100 db ólomhoz használható fel. Az egyes színek keverhetők is egymással.

Használata: egy fogó segítségével, láng fölött melegítse néhány percig az ólmot, majd egyenletesen szórja rá a port. Ezután egy előmelegített sütőben, 200 C°-on, 10 percig hagyja, hogy a bevonat rá gyógyuljon a felületre. A sütőből kivéve tartsa hideg víz alá, így a bevonat teljesen megkeményedik.

Figyelem: a művelet fokozottan balesetveszélyes és égési sérüléseket okozhat, ezért minden esetben körültekintően járjon el!

 

Kiszerelés: Textured Camo Coating Powder Green (zöld) 100g

Textured Camo Coating Powder Brown (barna) 100g

Textured Camo Coating Powder Black (fekete) 100g

Textured Camo Coating Powder Sand (homok) 100g

További információk

Szín

Zöld, Barna, Fekete, Homok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Textured Camo Coating Powder – ólomszinterező por” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..