Gardner Target Mini Tail Rubbers – gumiharang mini ólomkapocshoz

990 Ft

A Mini Tail Rubbers kizárólag a modern finomszerelékes (Feeder) végszerelékhez felhasználható, hasznos kiegészítő. Az igényes kialakítású gumiharang a Mini Lead Clips rögzítéséhez feltétlenül szükséges.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Mini Tail Rubbers kizárólag a modern finomszerelékes (Feeder) végszerelékhez felhasználható, hasznos kiegészítő. Az igényes kialakítású gumiharang a Mini Lead Clips rögzítéséhez feltétlenül szükséges adobe reader download for free german. Kúpos formája és rendkívül sima felülete a gubanc gátló szerepét is betölti. A félig merev, és rugalmas gumivegyületből készített termék gyorsan felhelyezhető, könnyen mozgatható, valamint biztonságosan tart a helyén Play store app download does not work. Speciális anyagának köszönhetően a hideg vízben sem keményedik be. Minden helyzetre megoldást kínál, horgásszunk akár iszapos, kavicsos, homokos, vagy akár vízinövényekkel borított aljzaton zhpcleaner. Méret: 22 mm-es hosszúság. Kapható barna és zöld színben.

További információk

Szín

Barna, Zöld

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Target Mini Tail Rubbers – gumiharang mini ólomkapocshoz” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .