Gardner Target Fluorocarbon előkezsinór

2,390 Ft

A Target Speciment Range a Gardner Tackle 2013.-ben debütált, rendkívül innovatív termékcsaládja, amellyel angol cég egy új fejezetet nyitott meg előkezsinórok történetében.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Target Speciment Range a Gardner Tackle 2013-ban debütált, rendkívül innovatív termékcsaládja, amellyel angol cég egy új fejezetet nyitott meg előkezsinórok történetében hörbuchen gratis. A Target Fluorocarbon a család újabb tagja, amely egy hihetetlenül szuper finom, vékony átmérővel rendelkezik. A rendkívül megbízható előkezsinórt kizárólag a finomszerelékes horgászok igényei alapján került kifejlesztésre, de tulajdonságainál fogva azonban megbirkózik még a nagyobb békés halakkal folytatott küzdelmek során is herunterladen. A hihetetlenül vékony átmérőjéhez elképesztő erő és ellenálló képesség párosul. Az igen figyelemre méltó, csúcsminőségű 100% fluorocarbon zsinór legnagyobb előnye, hogy a vízben szinte teljesen láthatatlan, mivel a fénytörési mutatja, megegyezik a víz fénytörési mutatójával, így gyakorlatilag a fény nem tükröződik a felületén download gta 5 for free. Az egyedülálló polimer szerkezet erőt ad a különböző kötési megoldásoknál ezért azok nem fognak törékennyé válni, mint némely konkurens termék esetében haudegen x album kostenlos. A kiváló süllyedő képességgel rendelkező Target Fluorocarbon óriási előnye még, hogy bármelyik kötési variáció kivitelezhető vele, és segítségével megvalósíthatók a mai modern előke variációk, amelyeket a ponty egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen tud kifújni din normen herunterladen. A rendkívül felhasználóbarát előkezsinórral a kötések, csomók nagyon egyszerűen, könnyedén és gyorsan elkészíthetőek. A Gardner Tackle vezető teszthorgászai ehhez a zseniális termékhez kizárólag a kisebb 8-10-12-es méretű horgokat javasolják herunterladen. A Feeder, a match és a leheletfinom könnyű pontyozó szereléssel horgászok első számú választása. Használata elengedhetetlen a kristálytiszta vizű tavakon mediathek stream. Elérhető négy különböző szakítóértékben, amely a különböző helyzetekre mindig megoldást kínál. 25 méteres kiszerelésben kapható, amely gazdaságos felhasználást tesz lehetővé nintendo ds spiele downloaden. Jelenleg a mai piacon kapható egyik legjobb ár és értek aránnyal rendelkező fluorocarbon előkezsinór.

További információk

Vastagság

0,17 mm (1,4 kg), 0,23 mm (2,3 kg), 0,25 mm (3,6 kg), 0,28 mm (4,5 kg)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Target Fluorocarbon előkezsinór” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .