Gardner Suspender – speciális felszíni úszó

2,990 Ft3,590 Ft

A Suspender a Gardner Tackle egyedi és utánozhatatlan terméke, amelyet kifejezetten a speciális igények figyelembevételével került kifejlesztésre. A vízfelszíni horgászat egyik sarkaltos pontja, hogy az előkénket láthatatlanná tegyük az óvatos pontyok számára.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Suspender a Gardner Tackle egyedi és utánozhatatlan terméke, amelyet kifejezetten a speciális igények figyelembevételével került kifejlesztésre. A vízfelszíni horgászat egyik sarkaltos pontja, hogy az előkénket láthatatlanná tegyük az óvatos pontyok számára. Azonban sokszor hiába alkalmazunk kiválóbbnál kiválóbb minőségű zsinórokat, ha a halak már pusztán a sziluett látványtól is elkerülik a csalinkat. Természetesen erre kínál megoldást a Suspender. Az alapkoncepciót a harcsázó, úgynevezett óriásantennás szerelék megoldása adta. Az okos találmány segítségével előkezsinórunk mindvégig a vízfelszín felett marad és gyakorlatilag csak a felcsalizott horgunk érintkezik a vízzel. A felszínen táplálkozó pontyok így egyáltalán nem fognak majd gyanút. Az egyszerű és ötletes szerelék összeállítása erős és kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készült. Rendkívül hatékony megoldást tesz lehetővé. Két méretben kerül forgalomba.

További információk

Méret

Normál, XL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Suspender – speciális felszíni úszó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .