Gardner Sure Flow Clear – extra puha előtétzsinór (átlátszó)

1,490 Ft1,890 Ft

A Gardner Sure Flow extra puha előtétzsinór, amely egyenesen marad és nem csavarodik húzás hatására sem.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Gardner Sure Flow extra puha előtétzsinór, amely egyenesen marad és nem csavarodik húzás hatására sem. Magas csomótűrő képesség. Remekül használható akár előkeként (merev, D-RIG) is.A Sure Flow a Gardner Tackle egyik legspeciálisabb tulajdonságokkal felruházott előtét zsinórja download youtube videos with documents. A shockleader-ekre jellemző tulajdonságokat ötvözték egy hihetetlenül alacsony memóriával, és így született meg minden idők egyik legjobb zsinórja, a Sure Flow zip dateien mit ipad herunterladen. A fenomenálisan jól köthető és kezelhető zsinór mérhetetlen erejével kiállja a próbát még az extrém szituációkban is. Még a legkeményebb fárasztások következtében bekövetkező erőhatások során is megőrzi memóriáját, amely mindvégig optimális szinten marad gigaflat herunterladen.

A kimagasló gyártási technológia révén rendkívül sima felülettel és kellő rugalmassággal rendelkezik. Tulajdonságai miatt az orsó dobjára könnyen és gyorsan, problémáktól mentesen fel illetve letekerhető ich kann fifa 19 nicht downloaden. A konkurens gyártók termékei közül az egyik legmegbízhatóbb előtétzsinór. A rendkívül széles körben felhasználható Sure Flow a három legnépszerűbb méretben kerül forgalomba herunterladen. Némely szituációban kiváló alternatívát kínál horogelőke zsinórként is. Ideális választás a hínárral, nádassal és sással borított helyeken Download sinonimo.

Kiszerelés:

15lb – 6,75 kg – 70 méter
20lb – 9,10 kg – 70 méter
30lb – 13,50 kg- 70méter

További információk

Teherbírás

15 lb, 20 lb, 30 lb

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Sure Flow Clear – extra puha előtétzsinór (átlátszó)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .