Gardner – Rig roll kihajtható szerelékes táska

4,790 Ft

A Rig Roll a Gardner Tackle egy nagyon praktikus terméke. Az ötletes és hihetetlenül sokoldalú táskát számos apró zsebbel látták el, amely rengeteg, nélkülözhetetlen kiegészítő kellék és aprócikk tárolását teszi lehetővé.

Elfogyott

Leírás

A Rig Roll a Gardner Tackle egy nagyon praktikus terméke. Az ötletes és hihetetlenül sokoldalú táskát számos apró zsebbel látták el, amely rengeteg, nélkülözhetetlen kiegészítő kellék és aprócikk tárolását teszi lehetővé. Előnye, hogy kis helyen tárolható, és ez által kiválóan használható a “cserkelő” illetve a gyors helyváltoztatást igénylő horgászatok során, amikor csak a legszükségesebb kellékek szükségesek. A táskát úgy tervezték, hogy az kihajtva felakasztható legyen, ennél fogva a tartalma jól áttekinthető.

 

A Rig Roll-ban biztonságosan és sérülésmentesen elhelyezhetőek a műanyag tároló csövek, amelyek lehetővé teszik a horgok, forgók, parafagolyók és egyéb kisméretű kiegészítők tárolását. Az Erős és strapabíró Rig Roll pontos varrási illesztésekkel, ízléses sötétzöld színben, nagyméretű műanyag csatokkal és természetesen a már jól ismert Gardner emblémával kerül forgalomba.

 

Méretei zárt állapotban: 22cm hosszúságához 26 cm szélesség párosul

Nyitott állapotban: 79 cm hosszúságához szintén 26 cm szélesség párosul

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner – Rig roll kihajtható szerelékes táska” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..