Gardner – Ranger distance ólmok

A Distance Pear Leads egy egyedi és speciális formájú, kizárólag a távoli dobásokhoz kifejlesztett ólom. Lapított oldalfalainak köszönhetően kiváló önakasztási és stabilitási képességekkel rendelkezik.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Distance Pear Leads egy egyedi és speciális formájú, kizárólag a távoli dobásokhoz kifejlesztett ólom. Lapított oldalfalainak köszönhetően kiváló önakasztási és stabilitási képességekkel rendelkezik Download here we go app cards. Tulajdonságainál fogva még a meredek partoldalakon és töréseken is tökéletesen megáll. Erős, masszív és rendkívül stabil forgóval látták el bro stars. Kialakításánál fogva a távoli dobások rendkívüli pontossággal kivitelezhetők. Ideális választás a Covert Lead Clip-hez és a különböző szabadonfutó végszerelékekhez threema for free. Négy színben kerül forgalomba, amely minden helyzetre megoldást kínál, horgásszunk akár iszapos, kavicsos, homokos, vagy akár vízinövényekkel borított aljzaton krabat herunterladen. Széles méretválasztékban kapható.

Bevonatok:Green: tartós, kopásálló műanyag bevonattal ellátott felülettel rendelkezik free freecell download nederlands. Sötétzöld színéhez fekete pöttyök párosulnak, amely kiváló választás lehet a hínárral és vízinövényezettel borított tómederben.

Brown: tartós, kopásálló műanyag bevonattal ellátott felülettel rendelkezik Download geometry dash full version for free. Mély barna színe ideális választás az iszapos, sötét mederfenéken.

Chod: tartós, 100% szerves anyaggal beborított sötét felülettel rendelkezik video editor for free. Bármely tómederben lenyűgöző és természetes hatást kelt.

Gravel: tartós, kavicsos, kőhatású, természetes bevonattal ellátott felülettel rendelkezik firefoxen — gratis webbrowser — mozilla. Elsősorban homokos, agyagos helyeken illetve kavicsbánya tavakon alkalmazhatjuk, de szín árnyalatainak köszönhetően szinte bármely helyzetben tökéletes választásnak bizonyul herunterladen.

Méretek: 1oz(28g), 1.5oz(42g), 2oz(57g), 2.5oz(71g), 3oz(85g), 3.5oz(100g), 4oz(113g), 5oz(142g)

További információk

Méret

28g, 42g, 57g, 71g, 85g, 100g, 113g, 142g, 170g, 227g

Szín

Green, Brown, Chod, Gravel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner – Ranger distance ólmok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .