Gardner Pop-up Foam – lebegő szivacs

1,450 Ft1,550 Ft

A Pop Up Foam egy íztelen és szagtalan, rendkívül nagy felhajtóerővel rendelkező lebegő szivacs. Segítségével bármely süllyedő csalit lebegővé, vagy kritikusan kiegyensúlyozottá tehetjük.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A Pop Up Foam egy íztelen és szagtalan, rendkívül nagy felhajtóerővel rendelkező lebegő szivacs. Segítségével bármely süllyedő csalit lebegővé, vagy kritikusan kiegyensúlyozottá tehetjük lwarb brawl stars. Kör keresztmetszete révén, sokrétegű felhasználást tesz lehetővé. A vízhatlan, rugalmas Pop Up Foam használatához nem kell mást tennünk, mint a szivacsból egy tetszőleges méretre vágott darabkát a hajszálelőkére elhelyezett, megfúrt horogcsaliba helyezni download nero for free nederlands. Kiváló alternatívát kínál a vízfelszíni horgászatok során is, ahol akár még csaliként is felkínálható. Tulajdonságainál fogva aromákkal és dipekkel tetszőlegesen ízesíthető tvnow filme downloaden. 50 cm-es hosszúságban kerül forgalomba, amely gazdaságos felhasználást tesz lehetővé. Remek ár és értek aránnyal bír.

További információk

Szín

Fehér 10 mm, Fehér 6 mm, Piros 6 mm, Fekete 6 mm, Sárga 6 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Pop-up Foam – lebegő szivacs” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .