Gardner Power Gum – erőgumi

1,890 Ft2,190 Ft

A Gardner Power Gum a Gardner Tackle egy rendkívül sokoldalúan felhasználható terméke, amely az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűséggel bír a pontyhorgászok körében.

Kiürítés

Leírás

A Gardner Power Gum a Gardner Tackle egy rendkívül sokoldalúan felhasználható terméke, amely az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűséggel bír a pontyhorgászok körében Download android apk. Eredetileg a finomszerelékes (feeder, match) horgászok fontos kellékeként tartották számon, de kiváló és rendkívül pozitív tulajdonságai alapján a modern, professzionális pontyozók is teljes megelégedéssel kezdték el használni musik von soundcloud downloaden mac. A kiváló minőségű elasztikus gumi anyagú zsinór használatával kompenzálhatjuk a halak erejét és a kitörési kísérleteiket. Használatával gyakorlatilag a fárasztáskor fellépő erőhatás nem közvetlenül az előkezsinórunkra fog hatni, amely mindenképpen óriási előnyt jelent a nehéz és akadós terepeken való horgászatkor songs download laptop.

Fantasztikus rugalmassági tulajdonságainál fogva a Power Gum, akár még a két-háromszorosára is képes kinyúlni. A horogelőkével egy speciális, az úgynevezett Albright csomóval kössük össze download mp4. A fantasztikus erőgumi, végszerelékünkön akár még a gubancgátló szerepét is betöltheti. Átlátszó színének és süllyedő képességének köszönhetően a mederfenéken szinte észrevehetetlen az óvatos pontyok számára gratis download lieder herunterladen. .

Kiszerelés: 5 méter

További információk

Teherbírás

3,2 kg, 4,9 kg, 9,9 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Power Gum – erőgumi” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .