Gardner Point Doctor 2 – Horogélező (piros)

2,190 Ft

A Point Doctor 2 a Gardner Tackle 2014-ben debütált nyári újdonsága, amely nem más, mint a már jól ismert horogélező továbbfejlesztett változata. Az új élezőt szilárdabb texturával és egy jóval magasabb fokú abrazív anyag tartalommal látták el. Az egyedülálló piros színű csiszolókeverék minden esetben nagymértékben javítja a horog élének tartósságát.

Cikkszám: PD2 Kategóriák: ,

Leírás

A Point Doctor 2 a Gardner Tackle 2014-ben debütált nyári újdonsága, amely nem más, mint a már jól ismert horogélező továbbfejlesztett változata free youtube mp3 converter chip online download for free. A rendkívül népszerű és könnyen használható eredeti szürke Point Doctor megjelenése után az angol cég egy újabb horogélező kifejlesztésén fáradozott, mire végre sikerült azt megalkotniuk web id. Az új élezőt szilárdabb texturával és egy jóval magasabb fokú abrazív anyag tartalommal látták el. Az egyedülálló piros színű csiszolókeverék minden esetben nagymértékben javítja a horog élének tartósságát herunterladen.

Előnye, hogy a horognak egy éles pontot is biztosít, ezáltal a hal szájába sokkal könnyebben hatol be, amely jobb akasztás eredményez youtube film via website. A művelet gyorsan, akár 30 másodperc alatt elvégezhető. Kiváló anyagminőségénél fogva egy életre szól.
Figyelem! A Point Doctor nem alkalmas a már sérült, törött hegyű horgokhoz activepresenter download for free!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Point Doctor 2 – Horogélező (piros)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .