Gardner Out Reach Arms – Merítőháló karbon rudazata

11,990 Ft

Az Out-Reach Landing Net Arms a Gardner Tackle olyan ötletes kiegészítője, amely tulajdonképpen egy pótalkatrész a merítőhálóhoz. A kiváló minőségű merev és erős carbon-composit anyagból készült tartalék kar remek alternatívát kínál arra az eshetőségre, ha a merítőháló ezen alkatrésze elhasználódik vagy egy esetleges sérülés folytán tönkremegy.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az Out-Reach Landing Net Arms a Gardner Tackle olyan ötletes kiegészítője, amely tulajdonképpen egy pótalkatrész a merítőhálóhoz. A kiváló minőségű merev és erős carbon-composit anyagból készült tartalék kar remek alternatívát kínál arra az eshetőségre, ha a merítőháló ezen alkatrésze elhasználódik vagy egy esetleges sérülés folytán tönkremegy. Külön említést érdemel, hogy a csatlakozási pontokat erősített edzett fém ?hüvelyekkel? látták el. A két legnépszerűbb méretben kerül forgalomba. (42?, 50?)
Figyelem! A tartalék ?kar? azon mérete ahol becsatlakozik a merítő nyél részébe található blokkba 12,5mm-es átmérővel rendelkezik. Ezt a vásárlásnál mindenképpen vegye figyelembe.
Az Out-Reach Landing Net Arms-hoz tökéletesen passzol az Out-Reach Spreader Block!

 

Méret: Out-Reach Landing Net Arms 42″ (90 cm)

Out-Reach Landing Net Arms 50″ (105 cm)

További információk

Méret

90 cm, 105 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Out Reach Arms – Merítőháló karbon rudazata” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .