Gardner – Marker úszó

3,790 Ft

A Marker Float-ot a Gardner Tackle kizárólag a távoli és hosszú dobásokhoz fejlesztette ki. Mivel ez sokszor elég nagy erőhatással is járt, ezért ennek figyelembevételével extra kemény és strapabíró műanyagból-anyagból készítették.

Cikkszám: MFFF Kategóriák: ,

Leírás

A Marker Float-ot a Gardner Tackle kizárólag a távoli és hosszú dobásokhoz fejlesztette ki. Mivel ez sokszor elég nagy erőhatással is járt, ezért ennek figyelembevételével extra kemény és strapabíró műanyagból-anyagból készítették. Az úgynevezett ?Darts? formája miatt jóval messzebbre repül, mint a hagyományos markerúszók. Az ötletes találmány segítségével letapogatható a mederfenék, megmérhető az adott víz mélysége, és nem utolsósorban az etetés jelölésére is kiválóan használható.

 

Hihetetlen felhajtóerővel rendelkezik, ezért a mélyebb vizű tavaknál is pillanatok alatt feljön a vízfelszínre. A kiváló tervezésű úszó minden esetben biztosítani fogja a vevők számára a megbízhatóságot. A Marker Float végében található egy kis fém fül, amely jó mélyen beágyazódik a testbe, így ennél fogva megakadályozza a gyakori használat során az esetleges kilazulását. Elmozdulás ellen 100%-ban biztosított. Rikító és feltűnő, szinte világító színének köszönhetőn gyenge fényviszonyok mellett is kitűnően, még nagy távolságról is jól látható.

 

Az igényes pontyhorgászok kelléktárából nem hiányozhat. Kiváló választásnak bizonyul az olyan helyeken ahol nem engedélyezett a csónak használata. A jelölő úszó külön előnye, hogy egy csomagolásban 2 darab, különböző színű Marker Float kapott helyet, így kiváló lehetőséget kínálnak az adott fényviszonyokhoz. A 14 cm-es hosszúságához 3cm-es átmérő párosul.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner – Marker úszó” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .