Gardner – Longshank Incizor szakáll nélküli horgok

1,790 Ft

Az Incizor Long Shank az Incizor extra hosszú szárú változata, amely az egyik legklasszikusabb és legsokoldalúbban felhasználható horog típus. A hajszálelőkés pontyhorgászatban a megjelenése egy fantasztikus forradalmi újítás volt.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Az Incizor Long Shank az Incizor extra hosszú szárú változata, amely az egyik legklasszikusabb és legsokoldalúbban felhasználható horog típus. A hajszálelőkés pontyhorgászatban a megjelenése egy fantasztikus forradalmi újítás volt. Népszerűsége már évek óta töretlen, hisz többek között nagynevű, híres horgászok kedvenc horogtípusaként tartják számon.

 

A hazai vizeken az utóbbi időben is egyre jobban kezdik megkedvelni, noha a magyar pontyhorgászok először kissé idegenkedtek a használatától. Az Incizor Long Shank horgot tökéletes hegykiképzés, erős és kemény horogöböl, illetve a vastag horogtest jellemzi. Gyártása során a legmagasabb minőségi mutatókkal rendelkező szénacélt használták fel, amelynek következtében páratlan tartóssága egyedülálló. Duplán edzett horogheggyel és szárral rendelkezik. Formája miatt kiváló választás lebegő csalik felkínálására, de természetesen a süllyedő vagy a hóember csali kombinációk alkalmazására is tökéletesen megfelel.

 

Fantasztikus akadási készsége természetesen még fokozható a zsugorcső, vagy Line Aligner használatával is. Bármely előkezsinórhoz eredményesen használható, legyen szó akár lágy, akár bevonatos zsinórokról is. A horgokat egy matt, teflonbevonattal látták el, így a mederfenéken nem kelt csillogó hatást, és ez által az óvatos pontyokban sem kelt gyanút. Az egyszerű, praktikus és jól zárható műanyag tasakos csomagolásban 10 db horog kapott helyet. Bow Back Rig-el (karomszerelék) elkészítve fogóssága felülmúlhatatlan! Szakállnélküli változat!

 

Méretek:

6-os méret

8-as méret

További információk

Méret

6, 8

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner – Longshank Incizor szakáll nélküli horgok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .