Gardner – Lazy BUG Indicators swingerek

A Lazy Bug a rendkívül népszerű Bug swinger módosított változata. A különleges kialakítású és a legújabb stílus alapján készített kapásjelzőt nem lánccal, hanem egy vékony, erős és ellenálló Dyneema zsinórral szerelték, így még a legnagyobb szélben is stabilan áll.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Lazy Bug a rendkívül népszerű Bug swinger módosított változata. A különleges kialakítású és a legújabb stílus alapján készített kapásjelzőt nem lánccal, hanem egy vékony, erős és ellenálló Dyneema zsinórral szerelték, így még a legnagyobb szélben is stabilan áll free mp4 player. A hihetetlenül érzékeny és könnyű swinger még a legóvatosabban táplálkozó pontyok ejtős és húzós kapásait is közvetíti. A sokoldalú Lazy Bug kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, amely a pontyhorgászok lehető összes igényeit teljesíti Skip bo for pc free.

 

A praktikus és ötletes Bug zsinórcsiptető része, egy puha és megerősített anyagból készült, amely a főzsinórt nem károsítja herunterladen. Az egyedi tervezésű felső “antenna” alakú rész tökéletesen és elmozdulás nélkül felfekszik a főzsinórra, így még a legnagyobb szélben, vagy laza zsinór használata esetén sem “csippant” be az elektromos jelző download sound for free. A leleményes csíptetőrendszer természetesen a főzsinór vastagságához állítható, amely egy kis “clip” mozgatásával valósítható meg music offline.

 

Egyaránt használható laza és feszes zsinórral való horgászatkor is. Bevágás esetén minden helyzetben 100%-ban leold. 42 cm-es hosszúságú puha, és rugalmas fekete színű “kábellel” kerül forgalomba planetside 2 kostenlos downloaden. Egyszerűen és gyorsan, szinte másodpercek alatt összeállítható. Kiváló ár érték aránnyal bír, és természetesen egy életre szól. A “fej” részébe lévő horonyba Beta-Light, a világító izotóp is beilleszthető videos aus arte mediatheken. Két méretben (Small, Large) kapható. Külön kiegészítőként pótsúly is vásárolható hozzá.

 

Méret:

Large (nagy): 36mm/ 8,5gramm
Small (kicsi): 22mm/4,5gramm

További információk

Méret

Small (kicsi 22mm), Large (nagy 36mm)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner – Lazy BUG Indicators swingerek” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .