Gardner – Kulcstartó

1,290 Ft

A Line&Links Straightener a Gardner Tackle saját fejlesztésű, speciális és rendkívül ötletes terméke, amely gyakorlatilag két funkció betöltésére alkalmas. Használatával precízen kiegyenesíthetők a merev és kemény fluorocarbon, illetve a vastag bevonatos zsinórok.

Cikkszám: LIST Kategóriák: ,

Leírás

A Line&Links Straightener a Gardner Tackle saját fejlesztésű, speciális és rendkívül ötletes terméke, amely gyakorlatilag két funkció betöltésére alkalmas. Használatával precízen kiegyenesíthetők a merev és kemény fluorocarbon, illetve a vastag bevonatos zsinórok. Az egyedi segédeszköz tökéletesen használható a monfil zsinórok tisztítására is. A víz által felvitt hordaléktól és az egyéb micro szennyeződések eltávolítására tökéletes megoldást kínál. Segítségével eltávolíthatók a főzsinóron keletkező csomók is.

 

A kiváló minőségű bőrből készült, hasznos és hatásos kiegészítőt még viszonylag kevesen használják, noha a Gardner vezető teszthorgászai körében már hosszú és kiemelkedő múlttal rendelkezik. A piacon létezik néhány változata, de ezek legtöbbje olcsó gumiszármazékokból készített utánzat és egyáltalán nem alkalmas funkciója betöltésére. Méretéből kifolyólag kis helyen is elfér. Köszönhetően az elején elhelyezett fém karikának, akár még a kulcstartónkon is tárolható. Igényes kialakításban kerül forgalomba. Diszkrét fekete színéhez ízlésesen passzol a zöld Gardner embléma. Az eredeti és hamisíthatatlan, kizárólag Angliában készített Line&Links Straightener-ből minden horgász megérdemel egyet.

További információk

Márkák

Gardner

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner – Kulcstartó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..