Gardner – Incizor horgok

2,190 Ft

Az Incizor az egyik legklasszikusabb és legsokoldalúbban felhasználható egyenes szárú horog típus, amelynek népszerűsége már évek óta töretlen. Többek között nagynevű, híres horgászok kedvenc horogtípusaként tartják számon.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Az Incizor az egyik legklasszikusabb és legsokoldalúbban felhasználható egyenes szárú horog típus, amelynek népszerűsége már évek óta töretlen apps auf fire tv herunterladen. Többek között nagynevű, híres horgászok kedvenc horogtípusaként tartják számon. A hazai vizeken az utóbbi időben is egyre jobban kezdik megkedvelni, noha a magyar pontyhorgászok először kissé idegenkedtek a használatától ebooks download for free illegally.

 

Az Incizor-t tökéletes hegykiképzés, erős és kemény horogöböl, illetve a vastag horogtest jellemzi. Gyártása során a legmagasabb minőségi mutatókkal rendelkező szénacélt használták fel, amelynek következtében páratlan tartóssága egyedülálló kostenlose filme herunterladen. Duplán edzett horogheggyel és szárral rendelkezik. Formája miatt kiváló választás lebegő csalik felkínálására, de természetesen a süllyedő vagy a hóember csali kombinációk alkalmazására is tökéletesen megfelel Download windows 10 online.

 

Fantasztikus akadási készsége természetesen még fokozható a zsugorcső, vagy Line Aligner használatával is. Bármely előkezsinórhoz eredményesen használható, legyen szó akár lágy, akár bevonatos zsinórokról is download netflix on computer. Kémiailag edzett kis mikroszakállal rendelkezik, így a halak ajkában nem okoz nagy sérülést. A horgokat egy matt, teflonbevonattal látták el, így a mederfenéken nem kelt csillogó hatást, és ez által az óvatos pontyokban sem kelt gyanút Download fonts for free. Az egyszerű, praktikus és jól zárható műanyag tasakos csomagolásban 10 db horog kapott helyet. Bow Back Rig-el (karomszerelék) elkészítve fogóssága felülmúlhatatlan herunterladen! Szakáll nélküli változatban is kaphatók.

 

Méretek:

1-es méret

2-es méret

4-es méret

6-os méret

8-as méret

10-es méret

További információk

Méret

1, 2, 4, 6, 8, 10

Márkák

Gardner

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner – Incizor horgok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .