Gardner Helicopter/ Chod Leader 1,5 m – Elkészített leadcore + clips

1,290 Ft

A Helicopter/Chod Leader a komplett Helicopter végszereléket egy csomagban tartalmazza. A szett kizárólag Covert kiegészítőkből, valamint egy 1,5 méteres hosszúságú, 45 lb-s szakítószilárdsággal rendelkező Heavy Plummet leadcore zsinórból áll.

Kategóriák: ,

Leírás

A Helicopter/Chod Leader a komplett Helicopter végszereléket egy csomagban tartalmazza. A szett kizárólag Covert kiegészítőkből, valamint egy 1,5 méteres hosszúságú, 45 lb-s szakítószilárdsággal rendelkező Heavy Plummet leadcore zsinórból áll. A szerelék profi módon, már előre el van készítve. Az ólombetétes zsinór egyik végén található egy speciális elem (Extra Small Speed Link) amelynek révén az alkalmazott ólomsúlyok gyorsan és egyszerűen cserélhetők. Természetesen a Speed Link-en elhelyeztek egy robusztus, de anyagánál fogva rugalmas kiegészítő elemet is. Ez teljes mértékben biztosítja, hogy a kapocs esetleg egy-egy erőteljes dobás következtében szétnyíljon. A horogelőkét a leadcore-on helyet kapott, gyűrűvel ellátott gyors kapocsra kell felhelyezni. Az előkehurkot a nyitott szemen, az előke felől ráhúzott szilikonhüvely tartja a helyén (Anti Tangle Sleeves). A gyűrű minden esetben biztosítja az előke szabadabb, természetesebb mozgását. Rendkívül előnyös, hisz lehetővé teszi az igazán gyors előkecserét. A előkészített szereléken természetesen megtalálható egy kiváló minőségű gumigyöngy is, amit egy kis szilikoncsövecskével kombináltak, így gyakorlatilag elmozdulás ellen biztosított. Azonban kézzel, egy mozdulat segítségével eltolható. Kiválóan alkalmas a mostanában népszerű Chod szerelékhez is. A Gardner Tackle vezető teszthorgászai a következőt javasolják a Helicopter Leader használatára: Ha a tómeder alján vízi növényzet és iszap található, akkor legalább 8-10 cm-rel az alsó kiegészítő elemtől feljebb kell csúsztatni a gumigyöngy ütközőt. Így az ólom az iszapban vagy növényzetben landol, azonban a felcsalizott horog már nem. Ha a tómeder alja kemény, kavicsos, agyagos, akkor az alsó kiegészítő elemtől legfeljebb 1cm-re kell elhelyezni a gumigyöngy ütközőt. A Leadcore végén található ki fülbe minden esetben az úgynevezett Grinner csomóval rögzíthető a főzsinór, hisz ez bizonyítottan 100% biztonságot ad.Figyelem: a csomag nem tartalmaz ólomot, szilikonhüvelyt (Anti Tangle Sleeves) és horgot! A csomagolás 1 db készre szerelt Helikopter végszereléket tartalmaz. Elérhető zöld és barna szín összeállításban, amely minden vízi környezethez megoldást kínál. Kizárólag Angliában gyártják!

További információk

Szín

Zöld, Barna

Márkák

Gardner

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Helicopter/ Chod Leader 1,5 m – Elkészített leadcore + clips” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .