Gardner Hard Ball Bait Saver – bojlivédő fehér halak ellen

1,490 Ft

A Hard Ball Bait Saver nem más, mint egy csalivédő, hőre zsugorodó, nagyméretű átlátszó fólia. Segítségével kivédhető a nem kívánatos halfaj, a törpeharcsa és az egyéb vízi élőlények (rákok) támadásai a horogcsalik ellen.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A Hard Ball Bait Saver nem más, mint egy csalivédő, hőre zsugorodó, nagyméretű átlátszó fólia. Segítségével kivédhető a nem kívánatos halfaj, a törpeharcsa és az egyéb vízi élőlények (rákok) támadásai a horogcsalik ellen capture one express sony download for free. Gyors, és egyszerű használatot tesz lehetővé. A megfelelő méretű fólia levágása után a csalit belehelyezve, gőz felett rázsugorítva azonnal használatra kész Download gta 4 for android for free. Garantáltan, akár több napon keresztül, 100% biztonsággal ellenáll és védelmet nyújt a törpeharcsák és rákok rohamának. Két méretben kapható download microsoft office for free in full german chip. A kisebbik méret: 12-20mm-es csali átmérőig, míg a nagyobbik 18-25mm-es csali átmérőig használható. A kiváló minőségből készült átlátszó zsugorfólia erős és rendkívül strapabíró, illetve az óvatos pontyoknak sem kelt feltűnést angry birds pc download kostenlos chip vollversion. Az eddigi legjobb megoldás, amelyet valaha kitaláltak és népszerűsítettek a kis ?bojlifalók? ellen. Az 50cm-es hosszúságú, három darabos  kiszerelésben kapható fólia rendkívül gazdaságos felhasználást tesz lehetővé cosmonaut.

Méret: Small (12-20 mm-es csalikhoz)

Large (18-25 mm-es csalikhoz)

További információk

Méret

S, L

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Hard Ball Bait Saver – bojlivédő fehér halak ellen” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .