Gardner – Hair Needle fűzőtű

890 Ft

A Hair Needle fűzőtű az eredeti koncepció, amely a hajszálelőkés pontyhorgászattal egy időben született meg. A Gardner Tackle újraélesztette a legendát, a már ismert és rendkívül népszerű nyélkialakítással.

Cikkszám: HN Kategóriák: ,

Leírás

A Hair Needle fűzőtű az eredeti koncepció, amely a hajszálelőkés pontyhorgászattal egy időben született meg. A Gardner Tackle újraélesztette a legendát, a már ismert és rendkívül népszerű nyélkialakítással download pou play. A különleges rozsdamentes szénacélból készített ultra erős, vékony és könnyű hegy minden típusú csalihoz megfelelő választás lehet.

 

A nyél ergonomikus kialakítása miatt, minden esetben biztos fogást biztosít download itunes tv. Akár még a kulcstartón is tárolható, köszönhetően a nyél végén található furatnak. Az ötletes termék nyélrésze mindkét oldalán található egy horony, amelybe belehelyezhető a Beta Light világító patron filmora effekte herunterladen. Ez mindenképpen óriási segítséget jelent, és nagymértékben megkönnyíti az éjszakai láthatóságát. Az eredeti és hamisíthatatlan, kizárólag Angliában készített fűzőtűből minden horgász megérdemel egyet herunterladen. 10,7 cm-es teljes hosszúságához 4,2 cm-es hosszúságú tű párosul.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner – Hair Needle fűzőtű” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .