Gardner – Grappler ólmok

1,150 Ft

A Grappler Leads egy egyedi tervezésű és speciális kialakítású ólom, amely formájának köszönhetően a meredek partoldalakon és töréseken rendkívül stabil megáll.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Grappler Leads egy egyedi tervezésű és speciális kialakítású ólom, amely formájának köszönhetően a meredek partoldalakon és töréseken rendkívül stabil megáll zdf videos zum herunterladen. Kiváló alternatívát kínál az erős sodrású folyóvizeken is. Tökéletesen használható az agyagos, márgás, kemény mederfenéken is. Rendkívül ideális választás a bányatavakon ahol a hagyományos ólmok az egyenetlen mederalakulatok miatt elmozdulhatnak, mivel a felületén található bordák rendkívül jól segítik a tapadását herunterladen. Tulajdonságainál fogva lenyűgöző önakasztási képességgel rendelkezik. Kialakítása miatt a partról való hosszú dobásokhoz nem alkalmas. Erős, masszív és rendkívül stabil forgóval látták el herunterladen. Ideális választás a Covert Lead Clip-hez és a különböző szabadonfutó végszerelékekhez. Négy színben kerül forgalomba, amely minden helyzetre megoldást kínál, horgásszunk akár iszapos, kavicsos, homokos, vagy akár vízinövényekkel borított aljzaton fotobuch.de herunterladen. Széles méretválasztékban kapható.

 

Bevonatok:

Green: tartós, kopásálló műanyag bevonattal ellátott felülettel rendelkezik video and send it via whatsapp. Sötétzöld színéhez fekete pöttyök párosulnak, amely kiváló választás lehet a hínárral és vízinövényezettel borított tómederben.

 

Brown: tartós, kopásálló műanyag bevonattal ellátott felülettel rendelkezik ps3 spiele legal kostenlos downloaden. Mély barna színe ideális választás az iszapos, sötét mederfenéken.

 

Chod: tartós, 100% szerves anyaggal beborított sötét felülettel rendelkezik word 2013 for free. Bármely tómederben lenyűgöző és természetes hatást kelt.

 

Gravel: tartós, kavicsos, kőhatású, természetes bevonattal ellátott felülettel rendelkezik herunterladen. Elsősorban homokos, agyagos helyeken illetve kavicsbánya tavakon alkalmazhatjuk, de szín árnyalatainak köszönhetően szinte bármely helyzetben tökéletes választásnak bizonyul herunterladen.

 

Méretek: 1oz(28g), 1.5oz(42g), 2oz(57g), 2.5oz(71g), 3oz(85g), 3.5oz(100g), 4oz(113g), 5oz(142g), 6oz(170g), 8oz(227g)

További információk

Méret

28g, 42g, 57g, 71g, 85g, 100g, 113g, 142g, 170g, 227g

Szín

Green, Brown, Chod, Gravel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner – Grappler ólmok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .