Gardner – Glo-worms markerre szerelhető világítás

2,690 Ft

A Glo Worms a Gardner Tackle innovatív és fantasztikus terméke, amely tulajdonképpen nem más, mint a marker úszókra szerelhető ?világítás?. A rendkívül ötletes és egyedi termék segítségével az éjszakai horgászatok során nagy távolságból is jól látható az etetést jelölő marker.

Kiürítés

Leírás

A Glo Worms a Gardner Tackle innovatív és fantasztikus terméke, amely tulajdonképpen nem más, mint a marker úszókra szerelhető ?világítás? fortnite kostenlosen ps4. A rendkívül ötletes és egyedi termék segítségével az éjszakai horgászatok során nagy távolságból is jól látható az etetést jelölő marker ps4 media player downloaden.

 

Az egyedi kiegészítő egyszerűen és gyorsan rögzíthető minden különösebb szaktudás nélkül. Két típusban kerül forgalomba, amelyek a Gardner Tackle Markerúszóihoz használhatók herunterladen. A Marker Float-hoz egy kis beépített csavar segítségével rögzíthető, míg a Deluxe Pencil Marker Float-hoz néhány csepp ragasztóval. A Gardner Tackle termékkatalógusban kapható UV lámpácska (UV Tourch) segítségével tölthető fel, amely néhány percnyi megvilágítás után hosszú ideig világít herunterladen.

 

Glo Worm Screw On + UV Tourch (+ UV lámpával)

Glo Worm Glue On + UV Tourch (+ UV lámpával)

További információk

Tipus

Ragasztható Glo worm+UV lámpa, Csavarozható Glo worm+UV lámpa

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner – Glo-worms markerre szerelhető világítás” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .