Gardner GLO PRO – Zsinórjelölő folyadék

2,390 Ft2,890 Ft

A Gardner Glo Pro a Gardner Tackle 2015-ben debütált újdonsága, amely a jelenlegi piacon teljesen egyedülálló, világújdonságnak számító fényes, rikító színű, zsinórjelölő folyadék. Különlegességét képezi, hogy UV vagy egy nagy teljesítményű Led lámpa 10 percnyi megvilágításával a sötétben szinte fluoreszkál.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Gardner Glo Pro a Gardner Tackle 2015-ben debütált újdonsága, amely a jelenlegi piacon teljesen egyedülálló, világújdonságnak számító fényes, rikító színű, zsinórjelölő folyadék. Különlegességét képezi, hogy UV vagy egy nagy teljesítményű Led lámpa 10 percnyi megvilágításával a sötétben szinte fluoreszkál, így az éjszakai horgászatok során rendkívül hasznos segítséget jelent az etetés pontos helyének megtalálásában. A sűrű, ?körömlakkhoz? hasonló esszencia használata egyszerű, gyors és kényelmes, hisz nem kell mást tenni, mint a főzsinórra vékony rétegben, 30-50mm-es hosszúságban az orsó előtt felhelyezni.

A főzsinórra festett Glo Pro a dobásokat nem befolyásolja, a zsinór nem gubancolódik tőle, a zsinóron nem csúszik el. Mivel a víz nem oldja, ezért a zsinóron mindig jó látható módon rajta marad. Néhány percnyi (teljes kötési ideje 10 perc) száradás után gumiszerű, rugalmas szerkezetet vesz fel, amely körömmel könnyen eltávolítható. A főzsinórra és a vízi környezetre nincs káros hatással. A négy legnépszerűbb szuper világító színben kerül forgalomba. ( Orange, Green, Yellow, Pink).

A választék lehető teszi, hogy a még jobb láthatóság érdekében a főzsinórra többféle színkombinációban, akár foltosan felhelyezzük. A sötétebb árnyalatú főzsinórokhoz a Pink, Orange, Yellow, míg a világosabbakhoz inkább Green és a Pink használata javasolt.
Figyelem! Használat előtt felrázandó! Használat után azonnal zárja le az ecsettel ellátott menetes kupakkal!

További információk

Szín

Zöld, Narancs, Rózsaszín, Sárga, Extrán ragyogó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner GLO PRO – Zsinórjelölő folyadék” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .