Gardner Free Flow Rings – 5 db marker rögzítő gyűrű

1,190 Ft

Elsősorban markerúszós szerelék elkészítéséhez használható, de természetesen kiváló alternatívát kínál a különböző harcsázó és csukázó szerelékek összeállításához is. A minden tekintetben megbízható Free Flow Rings felületét egy matt, kopásálló, csillogásmentes felülettel vonták be, hogy a víz alatt csökkentse a láthatóságot.

Cikkszám: AOR Kategóriák: ,

Leírás

A Free Flow Rings egy rendkívül praktikus, extra erős, alumínium-oxid anyagból készített, korrózióálló, könnyű gyűrű. Az ötletes kiegészítőt a Gardner Tackle kizárólag a speciális igények és elvárások figyelembevételével fejlesztette ki mac sierra. Elsősorban markerúszós szerelék elkészítéséhez használható, de természetesen kiváló alternatívát kínál a különböző harcsázó és csukázó szerelékek összeállításához is photoshop cs2 full version for free. A minden tekintetben megbízható Free Flow Rings felületét egy matt, kopásálló, csillogásmentes felülettel vonták be, hogy a víz alatt csökkentse a láthatóságot herunterladen. 11,7 mm-es külső átmérőjéhez 8,4 mm-es belső átmérő párosul. 5 db-os kiszerelésben kerül forgalomba.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Free Flow Rings – 5 db marker rögzítő gyűrű” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .