Gardner – Fluoro rocket etetőrakéta

2,990 Ft

A Gardner Tackle egyedi és rendkívül eredeti terméke, amelyet kizárólag a vevők kéréseinek eleget téve fejlesztettek ki. A Fluoro Rocket XL rakéta tulajdonképpen a Pocket Rocket XL innovatív speciális verziója. Az egyedülálló tulajdonságú rakéta felületét egy foszforeszkáló réteggel vonták be.

Cikkszám: FROCXL Kategóriák: ,

Leírás

A Fluoro Rocket XL

A Gardner Tackle egyedi és rendkívül eredeti terméke, amelyet kizárólag a vevők kéréseinek eleget téve fejlesztettek ki. A Fluoro Rocket XL rakéta tulajdonképpen a Pocket Rocket XL innovatív speciális verziója. Az egyedülálló tulajdonságú rakéta felületét egy foszforeszkáló réteggel vonták be. Ez napfény hatására a sötétben azonnal világítani kezd, így ezzel óriási mértékben megkönnyíthető az éjszaki etetés pontossága. Már nagy távolságból is tökéletesen látható. A Fluoro Rocket XL ?töltésére? a legegyszerűbb az erős napfény, de alternatívaként szóba jöhet, ha néhány másodpercig lámpával vagy vakuval világítjuk meg. Rikító, világoszöld színben kerül forgalomba, amely az erős nappali fényviszonyok mellett is tökéletesen látható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner – Fluoro rocket etetőrakéta” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .