Gardner Epoxy Syringe – Két komponensű ragasztó

3,350 Ft

Az Epoxy Syringe egy kiváló minőségű kétkomponensű tökéletes, vízálló ragasztó. Rendkívül hasznos és ideális társunk lehet horgászbotépítések során, valamint a horgászathoz széles körben használt kiegészítők javításakor is. 5 perc kötési időt vesz igénybe.

Cikkszám: GEVS Kategóriák: ,

Leírás

Az Epoxy Syringe egy kiváló minőségű kétkomponensű tökéletes, vízálló ragasztó. Rendkívül hasznos és ideális társunk lehet horgászbotépítések során, valamint a horgászathoz széles körben használt kiegészítők javításakor is. 5 perc kötési időt vesz igénybe. Szuper erős ragasztóhatással rendelkezik. Ideálisan használható a mindennapi használati tárgyaink javítására is. Kemény műanyagokra, fémre, fára, üvegre, kerámiára és még porcelánra is ideális megoldás. Egyszerűen, tisztán, gyorsan és biztonságosan használható. A tubusos fecskendőkben lévő, ragasztómasszát egyenlő arányban használjuk, és egyenletesen oszlassuk el a ragasztani kívánt felületen. 24 ml-es kiszerelésben kerül forgalomba.
Figyelem!
Használata előtt alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a ragasztani kívánt felületet. A művelet elvégzése után várjon 15 percet, és csak ezután kezdje meg a ragasztást.
Nedves felületre ne használja!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Epoxy Syringe – Két komponensű ragasztó” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..