Gardner Drop Out Backleads – zsinórsüllyesztő (barna)

2,390 Ft

A Drop Out Back Leads egy olyan egyedi kialakítású, körte alakú zsinórsüllyesztő ólom, amely még az egyenetlen mederfenékre is stabilan felfekszik. Használta ott indokolt, ahol nagy csónakos illetve hajó forgalomra számíthatunk. Főzsinórunkra akasztva teljesen a meder fenekére fekteti azt, így meggátolja, hogy esetleg szerelésünket összeszedjék.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Drop Out Back Leads egy olyan egyedi kialakítású, körte alakú zsinórsüllyesztő ólom, amely még az egyenetlen mederfenékre is stabilan felfekszik herunterladen. Használta ott indokolt, ahol nagy csónakos illetve hajó forgalomra számíthatunk. Főzsinórunkra akasztva teljesen a meder fenekére fekteti azt, így meggátolja, hogy esetleg szerelésünket összeszedjék, ami valljuk, be igen csak sok bosszúságot okozhat download gta 5 for free. A folyóvízi horgászatok során használta egyszerűen megkérdőjelezhetetlen. Egyedi kialakítású, erős és strapabíró gumírozott bevonattal ellátott műanyag csiptetőrendszerrel rendelkezik haudegen x album kostenlos. A főzsinórról bevágás következtében nem esik le, hanem a fárasztás során is mindvégig rajta marad, de ez egyáltalán nem befolyásoló tényező din normen herunterladen. Álcaszínű bevonattal, négy színben (green, chod, gravel, brown) és szintén négy méretben (14 g, 44 g, 28 g, 57 g) kerül forgalomba. Egyszerűen, gyorsan és könnyen ráhelyezhető a főzsinórra herunterladen. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült. 4 db-os kiszerelésben kapható.

További információk

Méret

14 g, 44 g, 28 g, 57 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Drop Out Backleads – zsinórsüllyesztő (barna)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .