Gardner – Critical Mass putty ólompaszta

3,290 Ft

A Critical Mass Putty egy speciális, rendkívül jól tapadó és formázható wolfram származék, amely a különböző előkék és végszerelék kombinációk nélkülözhetetlen kiegészítő kelléke.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Critical Mass Putty egy speciális, rendkívül jól tapadó és formázható wolfram származék, amely a különböző előkék és végszerelék kombinációk nélkülözhetetlen kiegészítő kelléke herunterladen. Mivel nem tartalmaz ólmot, ezért a környezetre nincs káros hatással. Az ultra magas sűrűséggel rendelkező anyag széles körben felhasználható, de elsősorban az előkezsinórok (monofil, fonott, bevonatos) lesúlyozására, süllyedővé alakítására használható download telekom browser 7 for free. Segítségével a lebegő csalik alkalmazásánál tökéletesen beállíthatjuk a megfelelő lebegési magasságot is.

 

Az előkéken kiválóan tart és még az erőteljesebb dobások során sem mozdul el Download zip. Tulajdonságainál fogva a kritikusan kiegyensúlyozott és speciális süllyedő szereléknél is megfelelő alternatívát kínál. A praktikus tároló dobozban forgalomba kerülő Critical Mass Putty három féle színben (iszapszürke, barna, zöld) és 15 grammos kiszerelésben kapható, amely minden vízi környezethez megfelelően kiválasztható android cannot download images.

 

Színek:

Grey (szürke)

Green (zöld)

Brown (barna)

További információk

Szín

Grey (szürke), Green (zöld), Brown (barna)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner – Critical Mass putty ólompaszta” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .