Gardner – Covert Wide Gape Talon Tip szakáll nélküli horgok

1,990 Ft

A Covert Wide Gape Talon Tip az egyik legkedveltebb, klasszikus Wide Gape horog típus legújabb verziója, amelyet a rövid szár és a nagy öböl kialakítás jellemzi. Gyakorlatilag a fűzött csalik felkínálásának egyik valaha kitalált legjobb horga.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A Covert Wide Gape Talon Tip az egyik legkedveltebb, klasszikus Wide Gape horog típus legújabb verziója, amelyet a rövid szár és a nagy öböl kialakítás jellemzi kostenlose spiele herunterladen malen nach zahlen. Gyakorlatilag a fűzött csalik felkínálásának egyik valaha kitalált legjobb horga. A horoghegy ennél a típusnál visszahajtott, amely még tökéletesebb akadást biztosít emule musik download kostenlos. Kiválóan alkalmas a lebegő, süllyedő és a hóember csali kombinációk felkínálására. A tökéletes akadás természetesen még fokozható a zsugorcső, vagy Line Aligner használatával is download itunes for free windows.

 

Lágy fonott és merev fluorocarbon előkékhez egyaránt alkalmazható. Kémiailag duplán edzett szerkezettel, kovácsolt testtel rendelkezik, ezért rendkívül jól tart még a hosszú fárasztások során is komoot karten download kostenlos. A legszélsőségesebb körülmények és szituációk között is sikeresen alkalmazhatjuk. Tulajdonságainál fogva páratlan akadási képességgel rendelkezik Download hearts of iron 4 for free. A Gardner Tackle vezető teszthorgászai elsősorban a sűrű hínárral, vízinövényezettel benőtt helyekre ajánlják.

 

A tartósság növelése érdekében a horgokat egy matt, az úgynevezett Covert álcaszínű teflonbevonattal látták el, amely tökéletesen illeszkedik a meder fenék környezetébe havana song download for free. Ennek még a másik óriási előnye, hogy nem kelt csillogó hatást, így az óvatos pontyokban sem kelt gyanút. Az egyszerű, praktikus és jól zárható műanyag tasakos csomagolásban 10 db horog kapott helyet sonos app mac. Szakáll nélküli változat!

 

Méretek:

2-es méret

4-es méret

6-os méret

8-as méret

10-es méret

További információk

Méret

4, 6, 8, 10

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner – Covert Wide Gape Talon Tip szakáll nélküli horgok” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .