Gardner Covert Safety Beads – speciális gumigyöngy

990 Ft

A Covert Safety Beads-et a Gardner Tackle elsősorban a helikopter és a Chod szerelékekhez fejlesztette ki. A flexibilis, 4 mm-es átmérővel rendelkező ütköző biztonságosan és elmozdulás ellen tartja a Leadcore-on elhelyezett forgókat, kapcsokat, amelyekhez az előkénket csatlakoztatjuk.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Covert Safety Beads-et a Gardner Tackle elsősorban a helikopter és a Chod szerelékekhez fejlesztette ki. A flexibilis, 4 mm-es átmérővel rendelkező ütköző biztonságosan és elmozdulás ellen tartja a Leadcore-on elhelyezett forgókat, kapcsokat, amelyekhez az előkénket csatlakoztatjuk. Különleges kúpos belső furatának és kiképzésének köszönhetően fixen megáll a helyén. A Rendkívül hasznos és praktikus kiegészítő kiválóan használható marker és a különböző csúszó szerelékekhez is. A forgókapocsra ráhúzva, dobás közben csökkenti a főzsinórra nehezedő erőhatást. A Covert Safety Beads két színben kerül forgalomba, mely minden helyzetre megoldást kínál, horgásszunk akár iszapos, kavicsos, homokos, vagy akár vízinövényekkel borított aljzaton. Elérhető szürke, zöld és barna színben.

További információk

Szín

Szürke, Zöld, Barna

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Covert Safety Beads – speciális gumigyöngy” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .