Gardner Covert Arrow Beads – speciális gumigyöngy

1,390 Ft

A Covert Arrow Beads egy rendkívül ésszerűen megtervezett aerodinamikus kialakítású gumiütköző, amelyet a helikopter végszerelékhez fejlesztettek ki. Elkeskenyedő formájának köszönhetően minden esetben gubancmentes dobásokat biztosít.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Covert Arrow Beads egy rendkívül ésszerűen megtervezett aerodinamikus kialakítású gumiütköző, amelyet a helikopter végszerelékhez fejlesztettek ki converter downloaden kostenlos. Elkeskenyedő formájának köszönhetően minden esetben gubancmentes dobásokat biztosít. A Robosztus, gumírozott, rugalmas konstrukció a modern végszerelékek összeállításhoz elengedhetetlenül szükséges kiegészítő alkatrész spss universiteit suffer. Speciális anyagának köszönhetően a hideg vízben sem keményedik be. A Covert Arrow Beads két színben kerül forgalomba, mely minden helyzetre megoldást kínál, horgásszunk akár iszapos, kavicsos, homokos, vagy akár vízinövényekkel borított aljzaton youtube video download computer.

 

Színek: Green (zöld),  Brown (barna)

 

Kiszerlés: 20db

További információk

Szín

Barna, Zöld

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Covert Arrow Beads – speciális gumigyöngy” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .