Gardner Captive Back Lead 57 g-os zsinórsüllyesztő

2,850 Ft

A Captive Back Leads egy olyan praktikus zsinórsüllyesztő a Gardner Tackle termékei közül, amely a bevágás pillanatában a főzsinórról azonnal lepattan, így ezzel a hal fárasztását nem gátolja. Használata ott indokolt, ahol nagy csónakos illetve hajó forgalomra számíthatunk.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A Captive Back Leads egy olyan praktikus zsinórsüllyesztő a Gardner Tackle termékei közül, amely a bevágás pillanatában a főzsinórról azonnal lepattan, így ezzel a hal fárasztását nem gátolja herunterladen. Használata ott indokolt, ahol nagy csónakos illetve hajó forgalomra számíthatunk. Főzsinórunkra akasztva teljesen a meder fenekére fekteti azt, így meggátolja, hogy esetleg szerelésünket összeszedjék, ami valljuk, be igen csak sok bosszúságot okozhat anwb motor theorie cd. A folyóvízi horgászatok során használta egyszerűen megkérdőjelezhetetlen. Rendkívül előnyös tulajdonsága, hogy egy állítható zsinórcsiptetővel rendelkezik, ezért bármilyen vastagságú főzsinórhoz használható netflix app auf mac herunterladen. Álcaszínű bevonattal rendelkezik, így tökéletesen beleolvad a mederfenék környezetébe. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült playback lieder downloaden. A csomagolás 2 db zsinórsüllyesztőt tartalmaz. Két méretben (57 g, 35 g) és két színben kerül forgalomba.
Használata: a zsinórsüllyesztő ólom alsó részén található fülbe lévő zsinórt rögzítse a leszúróhoz vagy a bottartó állványhoz, és ellenőrizze, hogy ez elég hosszú ahhoz, hogy az ólom az aljzaton maradjon film downloaden facebook. A zsinórcsíptetőt pedig az óra mutató járásával ellentétes irányban tudja meghúzni. Figyelem! A csomagolás rögzítő zsinórt nem tartalmaz heart tones.

További információk

Szín

Zöld, Homok színű

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Captive Back Lead 57 g-os zsinórsüllyesztő” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .