Gardner Bait shuttle etetőrakéta

2,990 Ft3,590 Ft

A Bait Shuttle az etetőrakéták legújabb generációja. Az új etetőeszköz tervezésénél kizárólag a vevői igényekre helyezték a hangsúlyt. A modern design, a praktikus felépítés, az aerodinamikai tulajdonságok mind-mind a közös jellemzői a rakétának, amely több mint 1 évig tartó fejlesztés eredményeként született meg.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Bait Shuttle az etetőrakéták legújabb generációja. Az új etetőeszköz tervezésénél kizárólag a vevői igényekre helyezték a hangsúlyt. A modern design, a praktikus felépítés, az aerodinamikai tulajdonságok mind-mind a közös jellemzői a rakétának, amely több mint 1 évig tartó fejlesztés eredményeként született meg. Moduláris kialakításánál fogva számos etetőanyag vízbe juttatására alkalmas.

 

Tökéletes választás micro méretű pelletekhez, apró magvakhoz, finomszemcsés etetőanyagokhoz, spod mixekhez és csontkukacokhoz egyaránt. Kivehető műanyag belső résszel rendelkezik, így a különböző szemcseméretű halcsemegék etetése többé nem jelent majd problémát. A Bait Shuttle gyártásához felhasznált erős és masszív anyagok egytől-egyig kiváló minőséget képviselnek.

 

Tudatos tervezésének köszönhetően könnyen a vízfelszínre emelkedik, illetve kitekerésnél nem fejt ki nagy ellenállást. A könnyen és rendkívül pontosan dobható etetőrakéta két méretben kerül forgalomba. Kiegyensúlyozottságának köszönhetően minden esetben kiüríti tartalmát. Kúpos orrkialakítása még a leggyengébb fényviszonyok mellett is tökéletesen, nagy távolságból is látható.

 

Méretek:

Mini Bait Shuttle (135mm)

Bait Shuttle (170mm)

További információk

Méret

Mini, Normál

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gardner Bait shuttle etetőrakéta” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .