Frenetic FatFish 81mm 60g vertikális gumiwobbler (Pure)

1,990 Ft

Innovatív termék ragadozóhalak pergetésére kifejlesztve. Acél csontváza ólomba van öntve mely pedig TPE gumi anyagba van öntve. (A TPE anyag a szilikonhoz hasonlóan néz ki és viselkedik csak modernebb és rugalmasabb.)

Készleten

Cikkszám: 03 512008160204 Kategóriák: , , ,

Leírás

Innovatív termék ragadozóhalak pergetésére kifejlesztve. Acél csontváza ólomba van öntve mely pedig TPE gumi anyagba van öntve download nero for free nederlands. (A TPE anyag a szilikonhoz hasonlóan néz ki és viselkedik csak modernebb és rugalmasabb.)

Ezt a FRENETIC csalit elsődlegesen harcsára javasoljuk tvnow filme downloaden. A maga 60 grammjával egy igazi nagyágyú, mellyel a mély gödröket is könnyen meghorgászhatjuk. Kétféle módon juttathatjuk el ezt a műcsalinkat a kívánt helyére herunterladen. A hagyományos módon dobhatjuk. Miután FatFishünk koppant a fenéken, kezdjük el orsónkkal betekerni. A tökéletes ólomelosztásnak köszönhetően érezni fogjuk, hogy a csalink függőleges helyzetét megőrzi de mégis igen heves mozgást végez flash player download for free. Így hívja fel magára a harcsa figyelmét habár a tesztelések során csukát is fogtunk vele.

Amennyiben változtatjuk a betekerésnek a sebességét úgy változtatjuk az előttünk lévő vízterület faggatását Download windows media player for free. A másik módszer az utóbbi időszakban elterjedt úgynevezett vertikális horgászmódszer. Ehhez bizony csónakra is szükségünk van. Onnan engedjük le a fenékre a FatFisht aztán megemeljük újra visszaejtjük ezt a mozdulatsort ismételgetjük és így pásztázzuk az alattunk elterülő vízterületet tonie app. Itt is érezni fogjuk milyen aktívan dolgozik a csalink.

További információk

Márkák

Frenetic

Hossz (cm)

8,1

Súly

60gramm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Frenetic FatFish 81mm 60g vertikális gumiwobbler (Pure)” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .