Fox Warrior S spod 5,5lb etető/rakétázó bot

34,990 Ft

2011-re a FOX cég a Warrior botcsaládot is felújította. Szinte bárki számára elérhető árkategória párosodik a példátlanul magas minőséggel! Kézbe véve a botot azonnal szembetűnnek a változások.

Cikkszám: crd141 Kategóriák: ,

Leírás

2011-re a FOX cég a Warrior botcsaládot is felújította. Szinte bárki számára elérhető árkategória párosodik a példátlanul magas minőséggel! Kézbe véve a botot azonnal szembetűnnek a változások. Még könnyebb és karcsúbb bottestet sikerült megalkotni. A nyéltag markolata kézreálló és stabilabb fogást biztosít, mint elődje, a Z széria. További jellegzetessége, hogy a nyélrész kifejezetten rövid, angol stílusú (átlagosan 65 cm), ami nem zavarja használóját a fárasztás, illetve a szákolás pillanatában sem.

 

A kétrészes botot 6 db gyűrűvel látták el, a spicc gyűrű az eddigi 12 mm helyett a botcsalád minden tagján egységesen 14 mm lett. Szintén egységes, 18 mm-es méretűre készítették az orsótartót, mely fémes erősítést is kapott. Átdolgozásra került a zsinórcsíptető, illetve a blank teljes egészében új sötétszürke (fekete) színezetet kapott. A FOX Warrior S Spod 360 5,5 Lbs messze a család legerősebb tagja.

 

Ez a bot az etetőrakéta gondtalan bejuttatását szolgálja. El lehet képzelni, hogy milyen hihetetlen erős és rugalmas a bot, ha egy magokkal, bojlival megtöltött (150-200 grammot is meghaladó össztömegű) rakétát, akár 100 méternél nagyobb távolságra is képes bejuttatni. Ezt a botot kemény akadós terepen fonott zsinórral is ajánljuk, mert ezt a fajta igénybevételt is maximálisan bírja!

További információk

Márkák

Fox

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fox Warrior S spod 5,5lb etető/rakétázó bot” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .